Muntatge de Melendi i la seva exparella, Dama Abad

Dama, l'exparella de Melendi, confessa que succeeix amb el fill que tenen en comú

Dama explica alguna cosa sobre el seu fill Marc que divideix l'exparella

Dámaris Abad, o Dama, com és coneguda artísticament, es va fer famosa amb temes com ara Estrella fugaz i Duele. A més, va estar unida sentimentalment durant vuit anys al cantant Melendi, amb qui va tenir un fill, Marco. El jove, de gairebé 13 anys, deixa clar quin vol que sigui el seu futur, per la qual cosa els pares no saber on girar-se i els divideix.

La cantant sevillana, Dama, va començar la seva carrera musical a una edat primerenca, 14 anys, després d'explorar multitud de gèneres, la bachata ara és la seva aposta. «Molta gent em diu "Què fa una sevillana fent bachata?" i, fa anys, això em limitava», explica a la presentació del seu últim 'single'.

Dama és filla de músic i va créixer envoltada d'un ambient impregnat d'art. En plena adolescència va formar un grup amb el seu germà Rassel, amb qui fins i tot va realitzar concerts i van aconseguir un contracte discogràfic. Va ser en aquesta època quan es va presentar a un càsting, en què va ser seleccionada com a corista de Melendi.

Dama i Melendi es van enamorar, van continuar treballant junts i el 2010 es van convertir en pares. Llavors, Dama va aturar la seva carrera musical durant quatre anys. Marco és el segon fill de Melendi, que va tenir una nena, que ara és adolescent, d'una relació anterior. Després de trencar amb Dama, el cantant asturià va refer la seva vida amb Julia Nakamatsu, mare de les dues filles petites, Lola i Abril.

Melendi i Dama discuteixen per emportar-se'l com a músic en la seva pròxima gira

Marco ara té 12 anys i Dama en diu que: «Ell és el meu motor, és una benedicció, ho és tot per a mi». La cantant assegura que Marco té talent. «I ha heretat els nostres talents! Ara el seu pare i jo estem en mode baralla… A veure qui se l'emporta de músic! Si ell o jo».

Ara bé, és una baralla amistosa, ja que Melendi i Dama tenen una bona relació: «Per descomptat que ens emportem bé. Nosaltres tenim un fill, que és el més important de les nostres vides, i vetllem per ell. Sempre vam tenir la idea que, passés el que passés, aniríem a l'una, i això és el que està passant, perquè Marco s'ho mereix», conclou.

La discussió és saber qui dels dos artistes aconseguirà emportar-se Marco als seus concerts de músic. «Jo dic que marxem 50/50 o res, perquè és un nen amb una oïda musical brutal», aclareix l'orgullosa mare referint-se al fill que va tenir amb Melendi.

Dama està enamorada d'un exconcursant de 'Gran Hermano'

Dama va tornar a enamorar-se, aquesta vegada d'un exconcursant de 'Gran Hermano', Rubén Valle. Amb aquest ha compartit quatre anys de relació, però de moment no tenen data de boda: «Sí que ho hem parlat alguna vegada, però això no significa que passi ara», diu enamorada. De la seva parella destaca que «és molt bon nen, molt tranquil i es porta molt bé amb el meu fill».

Rubén va revelar públicament la seva relació amb Dama així: «Amb aquesta publicació només volia que sabessin que ets la meva parella». Unes paraules amb què l'exconcursant de la casa de Guadalix declara el seu amor a les xarxes la seva noia. «Des d'aquí demano a Déu que et pugui veure complir més i més anys! La vida ho dirà, felicitats, t'estimo», acabava.

De Melendi com a pare, Dama no en té cap queixa, a més destaca quant s'assemblen: «Té en el seu fill un "mini jo", les seves mateixes postures, dorm igual. Marco fa classes de bateria i canta molt bé, entona increïble», explica la seva mare. Sens dubte, ha heretat l'amor per la música dels seus pares.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp