Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

Elionor descobreix el motiu pel qual no tornarà a veure a Irene Urdangarin

Les causes de per què Elionor no pot veure la seva cosina

Elionor està molt protegida pels seus pares i els motius són diversos. El primer motiu és que la princesa encara no té la majoria d'edat, encara és una nena i una persona que rep tota mena de crítiques. L'ideal és mantenir-la allunyada de qualsevol notícia que pugui arribar a afectar-la.

L'altre motiu és perquè el republicanisme està cada cop més en auge a l'Estat espanyol i, si per qualsevol casualitat del destí Elionor no pugui arribar a regnar, pugui portar una vida normal.

Però aquests dos motius no són els únics per la qual protegeixen Elionor, sinó que també la protegeixen de la seva pròpia família.

Eliono protegida de la seva família

Per part del seu pare, Felip VI, Elionor té dues tietes. D'aquestes dues, té sis cosins: Juan, Pablo, Miguel, Irene, Victòria Frederica i Froilà.

Se sap perfectament la relació que Letícia manté amb les seves cunyades i no és gaire bona. Si a això li sumem la política de mantenir una imatge pulcra de la Casa Reial, les relacions es van pansint a poc a poc.

Imatge dels reis emèrits acompanyats dels seus nets i filles al funeral de Constantí de Grècia.
La Família Reial no està unida. | GTRES
 

Però, per què? Per començar les dues infantes estan divorciades o separades. La infanta Elena és una dona amb uns valors molt tradicionals i amb unes maneres que no són del gust del públic.

Per altra banda, Cristina va formar part de l'escàndol més gran després dels de Joan Carles I, el Cas Nóos, en què va cometre frau, com també el seu futur exmarit, Iñaki Urdangarin.

A més, per si no n'hi hagués prou, els fills de les germanes de Felip tampoc no causen gaire bona impressió. Victòria Frederica i Froilà han demostrat sempre una mala imatge, amb afició a la festa, a l'alcohol, al tabac, als 'botellons' i a les baralles.

Ara com ara, la petita dels fills de la infanta Elena s'està transformant, però té una professió que la Corona no veu amb gaire bons ulls: és 'influencer'.

Foto de Victòria Frederica presentant el McHappy Day.
La cosina d'Elionor ara és 'influencer'. | GTRES
 

D'altra banda, Froilà va anar amb el seu avi a Abu Dhabi a reformar-se pels últims esdeveniments que va protagonitzar, però ha tornat a la vida nocturna madrilenya aquesta última setmana.

Els fills de la infanta Cristina tampoc no es queden curts. Uns han estat coquetejant amb la marihuana i les festes, i han volgut deixar els estudis per portar una vida més simple. L'única excepció ha estat Pablo, dedicant-se a l'handbol.

Foto de la família Urdangarin a la platja.
Els cosins d'Elionor no són una bona influència per la princesa. | Europa Press
 

Però, per l'última informació que se sap, com la filla d'Elena, de mica en mica també s'han anat reformant i deixant enrere aquella etapa tan fosca carregada de males influències.

Per motius com aquests, els reis intenten tant sí com no protegir Elionor, ja que els seus cosins no són la millor influència per a la pròxima reina d'Espanya.

La persona amb qui Elionor evita més coincidir

Elionor, en aquests moments, està estudiant en un internat a Gal·les, però això no és incompatible amb el fet que pugui venir de tant en tant a Madrid i fer vida social.

De la mateixa manera que va fer Irene Urdangarin, que viu a Ginebra amb la seva mare, però també freqüenta els carrers de Barcelona quan torna.

En el cas d'Elionor, a ella se l'ha vist a Madrid anant a un asturià amb amics de l'internat. Com a l'estiu va anar a Mallorca amb qui va ser la seva parella.

Primer pla de la princesa Elionor somrient
Elionor ha estat vista sortint per Madrid. | Europa Press
 

La menor dels fills d'Iñaki Urdangarin freqüenta molt la pizzeria Crepnova, el restaurant Santa Clara i les botigues de Sarrià-Sant Gervasi.

Com els seus germans, li agrada anar a llocs luxosos, però intentant camuflar-se entre la resta de la població per no cridar més l'atenció del que haurien de fer amb les seves activitats.

Imatge d'Irene Urdangarin somrient.
Irene Urdangarin també fa vida social, però a Barcelona. | Europa Press
 

Però el que no hem vist mai ha estat Elionor i Sofia ajuntant-se amb els seus cosins. Tot això és degut a la protecció que se li vol donar a les filles de Letícia i per la mala relació que ella té amb les infantes.

Ja que és molt comú veure imatges de Victòria Frederica amb Irene. Hi ha creada una mena de pinya per aquestes dues parts de la família, fins al punt que tenen un grup de WhatsApp.

Foto de Victòria Frederica amb la seva cosina Irene Urdangarin.
Les cosines d'Elionor gaudint d'una estona juntes. | Europa Press
 

Potser quan Elionor i Sofia compleixin la majoria d'edat les relacions amb els seus cosins agafen una direcció diferent.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp