Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Victòria Frederica a la desfilada de Dior

Publiquen imatges privades de Victòria Frederica i el seu nou amic: «agafats de la mà»

Victòria Frederica torna a ser notícia per les seves relacions personals

Victòria Frederica és notícia habitualment pels seus estilismes, les seves festes, els seus controvertits actes i pels seus amors. I precisament per això últim ha tornat a convertir-se en protagonista de la premsa rosa.

El que ha passat és que ella ha estat enxampada abraçant un noi al mig del carrer. Les imatges no deixen cap dubte de l'afecte que hi ha entre tots dos i, com és lògic, han començat a circular rumors. Sí, han començat a sorgir especulacions que indiquen que podria ser el seu nou xicot.

Victòria Frederica, 'enxampada' en companyia

Victòria Frederica ha passat a convertir-se en un dels personatges habituals de la premsa rosa. Hi ha un gran interès en la seva figura i tot allò que fa o diu es converteix en notícia. Per això, ara han aixecat molta polèmica les últimes fotografies que se li han fet.

Tot ha passat aquests dies, quan va anar a Las Ventas a recollir un premi en nom del seu amic, el torero Andrés Roca Rey. Un torero amb qui s'havia rumorejat que tenia una relació que anava més enllà de l'amistat, tot i que encara no s'ha confirmat res.

Després d'aquest esdeveniment, Victòria Frederica va marxar a sopar amb un desconegut. La premsa ha pogut captar diferents imatges d'ella amb aquest jove i han estat emeses a 'El programa de AR'. Unes imatges en què se'ls veu somrients, divertits, fent-se una abraçada i fins i tot tenint gestos de complicitat al local on van estar.

Com era evident, han començat a circular especulacions sobre si aquest home podria ser el nou amor de la neboda del rei. Tot i això, en l'esmentat espai matinal de Telecincos'ha volgut posar fi als rumors. I l'encarregada de fer-ho ha estat la periodista Leticia Requejo: «Ahir a la nit vaig rebre un missatge d'una amiga de Vic, que és com li diuen».

«I em va dir: 'Ella està soltera. Són només amics i és veritat que ella el que està fent és sortir i entrar. Es limita únicament a divertir-se'».

Foto de Victòria Frederica en un 'photocall'.
Victòria Frederica únicament es dedica a gaudir de la seva solteria, segons les seves amigues. | EUROPA PRESS
 

Victòria Frederica, perplexa amb els nous rumors

La germana de Froilà, del qual aquesta setmana s'ha tornat a parlar per les seves sortides nocturnes, ha vist que ha generat més especulacions. En efecte, a la jove, a la qual no se l'ha conegut cap parella des que va trencar amb Jorge Bárcenas, se li ha atribuït un altre idil·li. I no és amb el noi de les esmentades fotografies.

Victòria Frederica ha pogut veure que Vanitatis ha publicat que té un amic molt especial a Barcelona. Tant és així que això explicaria que la noia estigui cada cop fent més visites a la ciutat comtal. Ell és Albert Arenas, un gironí de 27 anys que va ser campió del món 2020 a Moto3 i que ara competeix a Moto2.

Imatge d'Irene Urdangarin amb la seva cosina Victòria Frederica
Victòria Frederica assegura que ha conegut Albert a través de la seva cosina Irene. | EUROPA PRESS
 

Segons aquest mitjà, la filla de la infanta Elena el va conèixer fa uns mesos a través d'un grup d'amics on hi ha la seva cosina, Irene Urdangarin. Pel que sembla, des del primer moment va sorgir la connexió entre ells dos i, des de llavors, no s'han deixat de veure.

Encara més, ha publicat que Victòria Frederica ha arribat a anar al circuit de Montmeló per veure'l entrenar. I ell, per la seva banda, ha viatjat fa uns dies a Madrid per poder passar el cap de setmana amb ella.

Vaja, que, segons Vanitatis, la relació avança lentament, però amb pas ferm, de manera que aviat podrien sorprendre'ns amb alguna imatge que demostrés el seu amor.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp