Camilo Sesto saludant a la càmera

Apareix un 'fill secret' de Camilo Sesto i hi ha enrenou per l'herència del cantant

Camilo Sesto podria tenir més hereus dels que sembla

Camilo Sesto és una llegenda de l'univers musical i com totes les estrelles s'ha d'enfrontar a desenes de rumors tot i haver mort. Recentment, la seva família ha rebut una notícia que els ha deixat sense alè: el cantant podria tenir un fill secret.

El cantant era una persona molt misteriosa, ja que sempre va posar molt d'interès a mantenir la seva vida privada al marge de la premsa. Tothom pensava que tenia un únic hereu, Blanes, tot i que aquests dies la història podria fer un gir de 180 graus.

Lourdes Ornelas, la seva exdona, està molesta amb l'escàndol i així ho ha fet saber als periodistes que han parlat amb ella. Assegura que la notícia «és completament falsa», ja que coneixia a la perfecció tots els secrets de l'estrella musical.

El programa 'Viva la vida' ha posat sobre la taula l'existència d'un home que podria dinamitar la fortuna del cantant. Es diu David, és taxista, viu a Barcelona i té 36 anys, però no vol formar part del món de l'espectacle.

Camilo Sesto era conscient, segons la informació de Telecinco, de l'existència del seu fill secret, i fins i tot es va reunir en privat amb ell. Lourdes Ornelas nega que això sigui veritat i defensa que Blanes és l'únic i legítim hereu de l'artista.

La mare de David té les proves que demostren que va mantenir un affaire amb Camilo, encara que la seva dona oficial assegura que menteix. «Aquesta senyora no vol denunciar res perquè és mentida», comenta visiblement alterada.

Camilo Sesto i la seva fortuna estan en boca de tothom

Blanes, també conegut com Camilín, va rebre una gran fortuna quan va morir el seu pare. El jove no vol saber res de la premsa del cor, motiu pel qual no vol anar a cap programa.

Un equip de reporters de 'Viva la vida' es va traslladar fins al seu domicili, situat als afores de Madrid, concretament a Torrelodones. El jove ha deixat que la seva mare prengui les regnes, tot i que el seu entorn assegura que no està preocupat.

David vol deixar clar que no ha mantingut converses amb cap advocat, ja que no està interessat en el matrimoni de Sesto. No descarta que en un futur s'interessi per la fortuna, però de moment prefereix no alimentar l'escàndol.

Lourdes Ornelas ha concedit alguna entrevista al llarg de la seva trajectòria, però ara feiaun temps que s'havia retirat dels mitjans de comunicació. No obstant això, s'ha vist obligada a trencar el silenci per a donar la cara pel pare del seu fill.

Els col·laboradors de Toñi Moreno, entre els quals es troben Kiko Matamoros, asseguren que Camilo va tenir una reunió amb David. Hi ha molta gent que coneixia la història, i fins i tot hi ha fotografies que demostrarien tot el que s'està explicant.

Lourdes ha desmentit que la seva exparella tingués contacte amb aquesta persona: «No és veritat, no es van conèixer». Els informadors que han pogut veure les imatges asseguren que David i Camilín s'assemblen moltíssim físicament.

Camilo Sesto no seria el primer famós amb un passat secret, tot i que sí que és el primer que ha posat en perill la fortuna del seu hereu. No obstant això, Blanes està tranquil, ja que confia que ningú pot demostrar tot el que s'està explicant.

La periodista Lydia Lozano té bona relació amb la família, però no ha pogut descobrir res de nou. Sembla que estan fent pinya fins que la premsa s'oblidi del tema, però tot fa pensar que queden moltes novetats per explicar.

Les xarxes socials han aprofitat l'enrenou per a recordar el talent de l'artista. Tot i que ja fa temps que és mort, ningú l'oblida.