Fabiola Martínez i Bertín Osborne en un acte publicitari de Danacol

Primeres paraules de Bertín Osborne després de l'entrevista de la seva ex, Fabiola

Divendres passat, a Telecinco, Bertín Osborne va comentar l'entrevista de la seva ex, Fabiola Martínez

Bertín Osborne divendres passat va comentar l'entrevista de la seva ex, Fabiola Martínez. La model va parlar de la seva separació a 'Viernes Deluxe' i 'Sálvame' va revelar les primeres paraules del cantant després de les declaracions de la seva exdona. Bertín va afirmar que Fabiola va estar «fantàstica, com sempre» i va eludir respondre sobre una possible reconciliació: «El temps ho dirà».

«Ella no pot estar més que fantàstica», sentencia Bertín sobre la seva exdona, que va l'entrevista va parlar de com va saber que no era feliç. Davant d'una possible reconciliació, Bertín no es mulla. «Això el temps ho dirà, tot està bé», ha dit als reporters de premsa.

Bertín Osborne parla sobre l'entrevista de Fabiola al 'Deluxe'

Sobre si està obert a l'amor, Bertín demanava que no li fessin aquest tipus de preguntes perquè està «gran». En el moment en què li han preguntat si el cor que s'ha tatuat la seva ex vol dir que ella sí que ho està, ha dit això: «A veure si en troba un de millor que jo, que n'hi ha d'haver un munt».

D'altra banda, Fabiola es va mostrar contrariada perquè Arévalo, fidel amic de Bertín, va parlar d'ells. No li va consultar si li semblava correcte que ho fes i això no ha agradat gens a la veneçolana.

'Sálvame' va parlar amb Arévalo i aquest assegura que no està enfadat amb Fabiola, tot i que Lydia Lozano tenia un àudio en què opinava d'una altra manera. «Mai he parlat malament de ningú ni he anat a parlar de la parella, m'importa una merda, però crec que Fabiola no ha estat gaire encertada amb mi».

Fabiola reacciona a les paraules de Bertín Osborne

Ahir la model va reaccionar a les paraules del cantant de Jerez, que es mostrava una mica sorprès per aquesta entrevista. Tot i això, al Festival Starlite, Bertín afalagava la seva ex.

«No ho va fer amb mala intenció, sinó com dient "que valent, com te la jugues", va dir rient. Va afirmar que les seves paraules al programa no els ha canviat la manera de viure. «No hi ha drama, jo tenia ganes que em conegués una mica més. No era del tot jo en totes les meves facetes i ara sí», admetia.

«Ara la meva vida és només meva», ha recalcat Fabiola davant els reporters de premsa. «Abans pensava més en com podria afectar la resta. Però ara, com que la meva vida és només meva i dels meus fills, no he m'he de preocupar tant».

Fabiola Martínez es va obrir en canal al 'Deluxe'

La veneçolana va seure divendres passat al plató de Telecinco per a explicar per què s'ha separat de Bertín Osborne. També va parlar de com se sent amb la seva nova vida com a soltera i ha deixat molt clar que està més alliberada que mai.

Fabiola ha apuntat que en els últims anys de la relació amb Bertín pensava que s'havia oblidat d'ella mateixa. «Vaig deixar de pensar en els meus plans, en el meu creixement, en formar-me, en fer projectes que no fossin comuns. Això és un problema meu».

«Ell mai m'ha obligat a res, sempre m'ha donat suport en qualsevol iniciativa que tenia. Anar a remolc de la vida d'una altra persona per a algú com jo no ha sigut fàcil», ha assegurat Fabiola.

Per acabar, la convidada de 'Viernes Deluxe' ha deixat anar un flasca que resumeix molt bé el per què de la separació. A més, afecta totalment l'actitud de Bertín Osborne durant aquests últims temps. «No crec que volgués renunciar a la seva vida per a intentar que la meva fos més com jo volia».