Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall

Preocupa la salut d'Ortega Cano, que podria tornar a passar per quiròfan

Ortega Cano s'ha de reunir amb els seus metges per a prendre una decisió important

Ortega Cano ha sigut un dels toreros més famosos de la premsa del cor, però fa temps que està segon pla. Ana María Aldón, la seva dona, ha pres les regnes de la situació per a intentar protegir-lo dels escàndols creats per Rociíto.

Ortega Cano va haver de ser intervingut d'urgència i el seu estat de salut ha estat en boca de tothom durant molt de temps. La col·laboradora de 'Viva la vida' va assegurar que estava completament recuperat, però les seves últimes declaracions han fet saltar les alarmes.

Ana María Aldón ha confessat que està bastant preocupada pel seu marit, ja que porta una temporada arrossegant problemes que no l'afavoreixen gens. El destre podria passar pel quiròfan de nou i aquesta vegada l'operació seria bastant més complicada que l'anterior.

Aldón tampoc està travessant el seu millor moment, ja que la salut d'Ortega Cano s'ha ressentit en una etapa complicada. La dissenyadora ha de tenir cura de la seva mare, que viu a Cadis, perquè és una persona dependent que necessita ajuda mèdica.

La tertuliana ha revelat que la seva parella pateix problemes cardíacs i que han d'estar molt pendents d'ell per a mantenir-lo controlat. En unes setmanes se sotmetrà a unes proves i els experts prendran la decisió d'operar-lo o de seguir com fins ara.

«Cal anar a revisió després de l'estiu per a veure com va», comenta durant l'emissió de 'Viva la vida'. Toñi Moreno, la presentadora del programa, s'ha mostrat preocupada per ella, ja que fora de les càmeres són molt amigues..

José Ortega Cano té molts fronts oberts i aquestes preocupacions podrien suposar un cop molt dur per al seu estat de salut. Rocío Carrasco amenaça d'alterar-li la pau a la tardor, tot i que no és l'únic enemic a qui Cano haurà d'enfrontar-se.

La premsa ha descobert que Ana María té una relació molt tensa amb alguns dels seus germans i que mai han aconseguit trobar un equilibri. Sembla evident que el torero necessita un respir per a carregar-se d'energia i assumir la decisió que prenguin els metges.

Ortega Cano segueix somrient gràcies a Ana María Aldón

El vidu de Rocío Jurado sempre ha hagut de respondre al mateix rumor: el seu delicat estat de salut. La dissenyadora fa uns mesos va confessar que tot era cert i que el seu marit havia de passar per quiròfan amb urgència.

Ortega ha superat la primera operació amb èxit i no ha tingut cap efecte secundari, així que aquest problema ja és cosa del passat. «En l'última revisió que vam tenir estava tot molt bé», declarava Aldón durant l'última intervenció que ha fet a 'Viva la vida'.

Ha explicat que l'equip mèdic ha citat el torero per a sotmetre'l a una nova prova i que hi ha la possibilitat que l'hagin d'operar una altra vegada. No hi ha cap dubte que la família està vivint uns moments bastant delicats.

La mare de la col·laboradora pateix problemes de visió i és una dona que depèn de la seva família per a portar una vida còmoda. Ana María ha confessat que se sent desbordada per la situació, ja que considera que és impossible abastar tots els fronts que té oberts.

José continua allunyat dels mitjans de comunicació, tot i que la relació que té amb la premsa és bastant bona. Tothom ha oblidat els seus fantasmes del passat i tots dos es tracten amb una educació exemplar, així que no s'hauran de preocupar per aquest assumpte.

Els periodistes van ser els primers a solidaritzar-se amb ell quan es van assabentar que l'havien d'operar. També han tractat amb molt de respecte les diferències entre la seva germana i la seva dona.

Rociíto s'haurà d'esforçar molt perquè el públic posi en dubte el paper que ha exercit el torero en el seu suposat infern. Haurà d'aportar moltes proves, ja que sembla que els espectadors estan de part d'ell.