Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja

Les mentides de Belén Rodríguez: criticada després de desaparèixer de Telecinco

Des que Olga Moreno es proclamés vencedora de 'Supervivientes', Belén Rodríguez no ha intervingut en cap espai

Belén Rodríguez es troba desapareguda. Des que Olga Moreno es proclamés vencedora de 'Supervivientes' no ha tornat a intervenir en cap programa de 'Mediaset'. El gran suport de Rocío Carrasco durant els últims mesos l'ha deixat sola i això li ha valgut una gran onada de crítiques.

A les xarxes socials han carregat amb duresa contra ella. Els afins a la família Flores-Moreno han convertit en tendència el hashtag #desmontadoaBelenRo. I per això s'han ajudat de vídeos i imatges que la deixen en mal lloc.

El responsable d'aquesta campanya contra Belén Rodríguez va ser el 'influencer' Juanjus. Va sol·licitar als seus seguidors que compartissin a Twitter tota mena de contingut en on la col·laboradora carregués contra Antonio David i la seva filla.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Entre aquest material es localitza un vídeo on acusa l'ex de Rocío Carrasco de maltractador. Tampoc deixa en bon lloc a Rocío Flores, ja que va fer pública la condemna que li van imposar per maltractament quan tot just tenia 15 anys.

Els partidaris de la família Flores-Moreno han divulgat tota mena d'informació que deixava en mal lloc a Belén Ro. De fet, durant gran part del dia va estar entre el més comentat a la xarxa social.

Demanen explicacions a la col·laboradora

Els usuaris de Twitter desconeixen els motius pels quals Belén Rodríguez segueix comentant 'realities' a la cadena. Sobretot després de les greus acusacions abocades cap a Olga Moreno i el seu marit.

Va aprofitar la seva presència a 'Supervivientes' per criticar-la i per esmentar assumptes d'ella que no tenien res a veure amb el concurs. Això va despertar la ira de gran part de l'audiència, que va saber com actuar per defensar Moreno. Es van bolcar amb ella com va quedar comprovat l'últim dia del programa, on va aconseguir emportar-se el triomf final.

A hores d'ara Belén Rodríguez es troba de vacances, desapareixent del 'Deluxe', que és l'únic programa en el qual col·labora. I és que cal tenir en compte que Rocío Flores la va vetar de tots els espais en què ella col·laborava.

Va posar com a condició que no podia compartir plató amb ella. A 'El programa de Ana Rosa' ho van tenir clar, i es van decantar per apartar la veterana col·laboradora. El públic també està en contra seu, ja que molts d'ells han recorregut a les xarxes socials per desmuntar totes les seves informacions.

I no han dubtat a fer servir vídeos, imatges o fins i tot dades de la Wikipedia. Així doncs, ha vist com rebia crítiques per la seva formació. Encara que en el seu currículum apareix que va estudiar periodisme, es desconeix per complet en quina universitat va realitzar els estudis.

Això fa pensar a molts que en realitat no està titulada. Moltes persones contràries a ella no entenen que «vulgui fer-se passar per feminista quan va ser l'única que va defensar a Suso a 'GH VIP'». En aquella edició l'organització del programa va haver de cridar-la l'atenció diverses vegades per les seves «conductes masclistes».

Fins i tot s'atrevien a dir d'ella que «és pur verí, igual que la seva defensada. Això d'anar demanant que acomiadin a algú que té 2 o 3 fills a càrrec seu, diu molt dels escurçons que són».

Són molts els que s'han mossegat la llengua i que ara aprofiten per carregar contra Belén Rodríguez. La seva fidel defensa de Rocío Carrasco portava implícit l'atac i la burla cap a Antonio David i Olga Moreno. A ell el va qualificar de maltractador, sense respectar la presumpció d'innocència i sense que hi hagués una sentència ferma.

Per això, la col·laboradora està vivint una de les vacances més tristes de la seva vida. I és que a les crítiques abocades pels fans de la família Flores-Moreno cal sumar-li la pèrdua recent de Mila Ximénez, puix que eren molt bones amigues.