Terelu Campos aplaudiendo a las 8 de la tarde en el balcón durante el confinamiento

Fotos: El 'brut' detall al sofà de Terelu Campos que no ha passat desapercebut

Terelu està passant uns dies a Màlaga, des d'on ha fet una connexió amb el programa 'Viva la Vida' que li ha costat unes quantes burles

Terelu Campos ha fet una aturada en les seves vacances estivals per respondre als atacs que Alejandra Rubio ha rebut per part de Kiko Hernández. La néta de Maria Teresa Campos està en el punt de mira del col·laborador, ja que considera que ha qüestionat la seva dilatada trajectòria professional. Terelu vol deixar clar que la seva filla sent un profund respecte per tots els seus companys de Telecinco i que mai s'ha burlat d'ells.

El problema és que la jove té un gran temperament i el tertulià de 'Sálvame' s'ho ha pres com una cosa personal. Alejandra Rubio considera que Carmen Borrego, la seva tieta, no s'ha comportat com deuria durant la seva participació en 'La última cena'. Kiko Hernández va fer comentaris molt ofensius cap a ella i la seva família i en cap moment va obtenir una resposta contundent.

Terelu Campos ha intentat aclarir la polèmica, però l'únic que ha aconseguit és generar un nou escàndol i aquesta vegada és més greu del que sembla. Les Campos sempre han venut una imatge pulcra i glamurosa, una cosa que no es correspon amb l'últim descuit de la col·laboradora. Terelu està passant uns dies a Màlaga, des d'on ha fet una connexió amb el programa 'Viva la Vida', que li ha costat unes quantes burles.

[Tweet] 1424423883344592900 [/ tweet]

El sofà on seia Terelu tenia diverses taques que els espectadors no han passat per alt. Els espectadors de Toñi Moreno, presentadora del programa, s'han burlat de la tertuliana posant en dubte el seu sentit de la neteja. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris ofensius que qüestionen la imatge que ha venut la família durant tants anys.

Terelu Campos i el petit escàndol: «No puc deixar de mirar la brutícia»

Terelu ha estat una de les famoses més exclusives de la crònica del cor, fins al punt que sempre les marques més cares volien treballar amb ella. Tots pensaven que era molt escrupolosa amb la neteja, encara que la seva última intervenció a 'Viva la vida' ha demostrat que no tot és el que sembla. Alejandra Rubio podria sentir-se responsable d'aquest succés, ja que la seva mare únicament havia entrat al programa per donar la cara per ella.

Els usuaris de Twitter s'han burlat cruelment de la col·laboradora perquè han identificat diverses taques sospitoses al seu domicili. «No puc deixar de mira la brutícia de sofà de Terelu», escriu un espectador. Tenint en compte el gran sentit del ridícul de la família Campos, aquest cop hi haurà danyat durament la seva autoestima.

[Tweet] 1424422487417315329 [/ tweet]

«Però no tenia diverses senyores de la neteja?», pregunta un altre internauta. Recordem que el nivell econòmic de Maria Teresa i de les seves filles ha baixat notablement, així que no seria d'estranyar que hagin fet retallades. La matriarca de la família també ha patit un contratemps durant les seves vacances, tot i que cap periodista ha pogut esbrinar-ho. Jesús Manuel, col·laborador de 'Sálvame', assegura que va tornar abans de Màlaga perquè no es trobava amb ànim de seguir a la seva ciutat natal.

Terelu ha perdut el respecte dels espectadors

La germana de Carmen Borrego tenia una imatge impecable en els mitjans de comunicació i el públic sentia un gran respecte cap a la seva figura. El problema és que el pas del temps ha debilitat el seu poder televisiu i el seu comportament és força diferent. De vegades aconsegueix despertar la compassió dels espectadors, però la seva última aparició ha provocat tot el contrari. «He vist sofàs en contenidors que estan més nets que el de Terelu», escriu algú que estava veient 'Viva la vida'.

Mentre les xarxes socials es burlaven d'ella, la col·laboradora s'ha limitat a defensar a la seva filla dels atacs de Kiko Hernández. «Quan un té la força televisiva que tu tens, hi ha coses que resten en comptes de sumar», va declarar durant la intervenció. «Jo sé que Alejandra treballa en aquest mitjà i ha d'acceptar les crítiques, però han de ser positives per construir», va dir per acabar. Tot i que la gent s'ha rigut del seu habitatge, hi ha persones que estan d'acord amb el seu discurs.