Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda mirant a càmera en el plató de la Isla de las Tentaciones 3

'La Isla de las Tentaciones 4' escalfa motors: tot el que se sap fins ara

'La Isla de las Tentaciones 4' està en camí i carregada de novetats que faran que et quedis enganxat a la televisió

'La Isla de las Tentaciones' es renova i crea un nou format. Aquesta edició s'emetrà a la tardor i ja està preparada per deixar-nos sense paraules. I és que aquest format ha comportat grans dades d'audiència per a la cadena principal de 'Mediaset'.

'La Isla de las Tentaciones' s'ha consolidat com una de les grans apostes del mitjà, portant amb si molts minuts en pantalla. Tots recordem el famós crit de 'Estefanía' de Christofer o l'escapada nocturna de Melyssa per encarar-se amb Tom. Sense cap mena de dubte, aquest programa presenta el 'salseo' i la polèmica com a plat principal.

Totes les edicions ens han deixat grans moments que han arribat a convertir-se en reptes virals com 'la manita relajá' de Lucía en Tik Tok. La veritat és que passi el que passi dins del 'reality', l'audiència sempre aconsegueix treure puntada al que passa.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

'La Isla de las Tentaciones', un lliurament que reuneix antics participants

Davant tal èxit, la cadena ha decidit presentar un 'spin-off' on es reuniran els participants més destacats d'anteriors edicions. S'especula que la finalitat d'aquest és posar a prova de nou a les parelles consolidades o aquelles que es van formar.

S'emetrà a la tardor i estarà conduït per la veterana presentadora Sandra Barneda. Els enregistraments s'han dut a terme durant el mes de juliol a l'escenari habitual de les anteriors edicions.

Telecinco ja està promocionant la nova entrega del seu format estrella. A més, ha confirmat que per als abonats a la seva plataforma digital prèmium hi haurà continguts exclusius dels concursants.

A través de 'Mitele Plus' s'emetrà un avançament anomenat 'Regreso a La Última Tentación'. En ell es coneixeran alguns detalls de les parelles com la seva situació actual, les expectatives que té sobre el seu concurs o la separació per dirigir-se a les seves viles.

S'ha especulat molt durant els últims mesos sobre els concursants que participaran en aquesta nova edició. De fet, usuaris de les xarxes socials van publicar fotografies a l'aeroport que donaven una pista d'aquests mateixos.

Finalment, s'han confirmat les parelles que hi participaran: Lucía i Isaac, Andrea i Roberto, Mayka i Alejandro, Fani i Christofer, i Patri i Lester. Algunes van sortir reforçades del seu pas pel 'reality' mentre que altres es van conformar gràcies a ell.

D'altra banda, cares conegudes de les anteriors edicions com a Pablo, Marta Peñate o Manuel formaran part de l'elenc principal de temptadors. La seva principal missió serà desestabilitzar les parelles i intentar que caiguin en la temptació.

'La Última Tentación' la prova de foc per a les parelles

Cada parella va al 'reality' amb finalitats diferents. S'ha especulat molt sobre quina és la veritable meta per a cadascuna d'ella. Hi haurà qui acudeixin per consolidar la seva relació i els que busquin un augment de popularitat.

Per exemple, en el cas de Fani i Christofer la seva participació suposa una nova oportunitat per posar a prova definitivament la seva relació. Per a altres, com Lucía, serà la idònia per a descobrir si la seva elecció va ser l'encertada.

També apareixen noves cares com el nou xicot d'Andrea, Roberto, qui té moltes esperances en la seva noia. O Alejandro, el noi de Mayka, que afirma tenir molts dubtes respecte a la seva xicota.

Poc se sap sobre les dinàmiques que es duran a terme. Es rumoreja que el seu desenvolupament serà similar al de les anteriors amb algunes novetats. Tanmateix, la cadena encara no ha revelat molta més informació, però la rumorologia està activa.

Tot i això, encara haurem d'esperar uns mesos per poder veure el 'reality', però del que estem segurs és que no deixarà ningú indiferent.