Primer pla d'Anita Matamoros somrient i amb ulleres

Els secrets de la parella d'Anita Matamoros i l'opinió de Makoke

Anita Matamoros està sortint amb Nacho Santandreu, qui té molt bona relació amb Makoke

Anita Matamoros, gràcies als seus cognoms, s'ha convertit en una de les cares més populars de la crònica social. Encara que no vol vendre la seva intimitat, tothom sap que ha trencat amb David Salvador i té un nou xicot: Nacho Santandreu.

Anita Matamoros porta una trajectòria molt diferent de la dels seus pares, ja que ella mai s'ha assegut en un plató a parlar sobre els problemes del clan. No obstant això, treballa des de fa molt temps en el món dels 'influencers' i part de la seva vida pertany al públic.

La filla de Makoke es va veure obligada a explicar que ja no estava sortint amb David Salvador, però va pregar que els seus seguidors no seguissin preguntant sobre el tema. «Ja no som parella, però no impedeix que ens estimem molt i que ens portem bé», va escriure a Instagram.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Nacho Santandreu és l'home que ha tornat a ocupar el cor d'Anita i la seva relació ha causat un gran enrenou a les tertúlies televisives. Hi ha molta gent que ha criticat la diferència d'edat que hi ha entre ells: 16 anys.

Kiko Matamoros, qui no té relació amb la jove des de fa uns mesos, no ha trigat a treure la cara per ella. I és que, malgrat que considera que l'amor no té edat, reconeix que ell hagués preferit que continués amb David Salvador.

Anita Matamoros està gaudint de les primeres vacances al costat de la seva nova parella, cosa que resulta molt atractiu per als paparazzis. Tothom està intentant esbrinar coses sobre ells i la informació que tenen alguns col·laboradors és sorprenent.

Anita Matamoros va conèixer a Nacho Santandreu gràcies a Makoke

José Antonio Avilés assegura que la germana de Javier Tudela va conèixer al seu actual xicot gràcies a l'exparella de Makoke. Segons ell, eren del mateix cercle d'amics, així que la model té una estupenda relació amb el seu gendre.

«Anita vol estar fora de tot això i m'ha demanat que no digui res. No vol que parli d'ella, però et puc dir que està molt feliç», ha revelat en 'Viva la vida'.

La 'influencer' s'ha esforçat per distanciar-se dels seus pares, ja que vol portar una carrera independent i no estar condicionada pels seus cognoms. Aquesta és la raó per la qual no parla de la seva vida privada i intenta mantenir a les seves parelles al marge dels focus.

Kiko Matamoros lamenta la nul·la relació que té amb la seva filla petita perquè en el passat van gaudir d'un vincle molt especial. Recentment ha parlat bé del seu nou xicot, una cosa que podria despertar la tendresa de la jove.

Nacho Santandreu és un empresari exitós

Santandreu s'ha convertit en un dels homes més investigats del país des que va començar la seva relació amb Anita. La premsa sospita que es van conèixer a Milà, perquè ell té una empresa de cremes molt coneguda en aquesta ciutat.

Alguns mitjans asseguren que l'empresari tenia cert contacte amb Makoke, per aquest motiu comencés a sortir amb la seva filla petita. No obstant això, cap dels dos ha confirmat cap teoria perquè prefereixen que la seva història d'amor no sigui contingut de cap programa.

L'actitud de la 'influencer' és molt diferent de la dels seus pares, ja que ella ha tingut moltes oportunitats i mai ha concedit cap entrevista. En alguna ocasió ha parlat amb la premsa, però sempre fent referència a la seva vida professional.

Kiko hauria d'estar orgullós que la seva filla no depengués d'ell per guanyar diners, ja que porta mantenint-se per ella mateixa des dels 18 anys. En un dels vídeos que publica a Instagram va explicar que Makoke i el seu exmarit van deixar de mantenir-la quan va complir la majoria d'edat.

Nacho tindrà un nivell adquisitiu força alt, però ella tampoc es queda enrere. Treballa en el món de la moda i els ingressos que rep gràcies a les seves xarxes socials són envejables.