Aparició sorpresa de la mare biològica d'Isa Pantoja en plena crisi familiar

Roxana Luque reapareix de nou després que la seva filla l'hagi esmentat a 'La Casa Fuerte'

Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'
Roxana Luque reapareix de nou després que la seva filla l'hagi esmentat a 'La Casa Fuerte' | Twitter
 

La mare biològica d'Isa Pantoja torna a fer la seva aparició després que Isa l'hagi esmentat a 'La Casa Fuerte', en un dels pitjors moments per al clan Pantoja, que es troba sumit en una profunda crisi familiar pel conflicte entre Isabel Pantoja i el seu fill, Kiko Rivera.

 

Roxana Luque, la dona que va donar la vida a Isa, viu al Perú, i fa 5 anys va protagonitzar una sonada portada a la revista 'Lecturas' on es donava a conèixer. Per primera vegada, Isa posava cara a la seva mare biològica.

 

No obstant això, després de 5 llargs anys, Roxana no ha pogut conèixer la seva filla, ja que Isa no va voler saber res d'ella. Avui dimecres, la mare biològica d'Isa apareix de nou a la llum pública mitjançant la revista 'Lecturas' per expressar la seva tristesa en no poder abraçar la seva filla ni conèixer-la.

 

Isa ha parlat d'ella al 'reality'

Recentment, a 'La Casa Fuerte', Isa s'ha referit a aquest capítol de la seva vida i ha parlat de la seva mare biològica, fent referència al moment en què es va assabentar de la seva existència per l'esmentada revista.

 

«La meva mare era a la presó, i un matí em truca el meu repre i em diu: 'Escolta, que demà surt'. Així, aparèixer del no-res, a mi em demostra que té interès, en tema diners, perquè si realment li importo jo, m'hagués vingut a parlar», expressava la germana de Kiko Rivera respecte a aquest episodi.

 

Aquesta forma d'actuar va fer sospitar a Isa que potser la dona peruana tenia algun tipus d'interès econòmic pel fet de ser ella un personatge mediàtic, motiu pel qual es va negar a conèixer-la després que Roxana concedís aquella la famosa entrevista:«No vaig voler saber res d'ella perquè, si realment em vols trobar, tens el meu telèfon, saps on trobar-me. La meva mare el que em va dir va ser que si ella hagués vingut a Madrid i hagués dit 'Vull parlar amb la meva filla', ella no li hagués dit a aquesta dona que no. Li hauria dit: 'Gràcies per la filla que tinc'. El problema va ser com ho va fer», ha relatat fent referència, sense voler, a una mena d'influència d'Isabel Pantoja en tot aquest tema.

 

'Lectures' contacta amb Roxana i això és el que respon

Arran de les paraules d'Isa Pantoja, l'esmentada revista ha contactat telefònicament amb Roxana, qui s'ha sorprès molt que la seva filla parlés d'ella:«No pensava que parlaria de mi!», ha exclamat. En assabentar-se de com la seva filla es va sentir quan va saber que ella existia i per què va actuar com va actuar, Roxana ha respost contundentment: «No vull diners. Com li faig saber que no vaig sortir per cap interès? Estic tranquil·la perquè no és així».

 

Roxana també s'ha mostrat molt pessimista sobre la possibilitat d'arribar a conèixer algun dia la seva filla, ja que després de 5 llargs anys, manté poques esperances al respecte:«Et soc sincera, després que ella sàpiga de mi, he perdut l'esperança de conèixer-la», ha assegurat en l'esmentada entrevista.

 

Un conflicte més al clan Pantoja

La família Pantoja viu sumida en un mar de conflictes que semblen trets d'una telenovel·la. I és que, si finalment Isa Pantoja i Roxana tinguessin un acostament,Isabel Pantojaes quedaria encara més sola del que està i enfonsada, ara que el seu fillKiko Riverali ha donat l'esquena i s'ha posat en contra de la seva mare per l'herència de Paquirri.

 

Des de llavors, la seva mare no surt de la seva habitació i viu 'empastillada', prenent ansiolítics per controlar els seus atacs d'ansietat, ja que el seu entorn assegura que mai havia estat tan malament, ni tan sols quan va entrar a la presó.

 

Comentaris

envia el comentari