Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

Aparició sorpresa de la mare biològica d'Isa Pantoja en plena crisi familiar

Roxana Luque reapareix de nou després que la seva filla l'hagi esmentat a 'La Casa Fuerte'

La mare biològica d'Isa Pantoja torna a fer la seva aparició després que Isa l'hagi esmentat a 'La Casa Fuerte', en un dels pitjors moments per al clan Pantoja, que es troba sumit en una profunda crisi familiar pel conflicte entre Isabel Pantoja i el seu fill, Kiko Rivera.

 

Roxana Luque, la dona que va donar la vida a Isa, viu al Perú, i fa 5 anys va protagonitzar una sonada portada a la revista 'Lecturas' on es donava a conèixer. Per primera vegada, Isa posava cara a la seva mare biològica.

 

No obstant això, després de 5 llargs anys, Roxana no ha pogut conèixer la seva filla, ja que Isa no va voler saber res d'ella. Avui dimecres, la mare biològica d'Isa apareix de nou a la llum pública mitjançant la revista 'Lecturas' per expressar la seva tristesa en no poder abraçar la seva filla ni conèixer-la.

 

Isa ha parlat d'ella al 'reality'

Recentment, a 'La Casa Fuerte', Isa s'ha referit a aquest capítol de la seva vida i ha parlat de la seva mare biològica, fent referència al moment en què es va assabentar de la seva existència per l'esmentada revista.

 

«La meva mare era a la presó, i un matí em truca el meu repre i em diu: 'Escolta, que demà surt'. Així, aparèixer del no-res, a mi em demostra que té interès, en tema diners, perquè si realment li importo jo, m'hagués vingut a parlar», expressava la germana de Kiko Rivera respecte a aquest episodi.

 

Aquesta forma d'actuar va fer sospitar a Isa que potser la dona peruana tenia algun tipus d'interès econòmic pel fet de ser ella un personatge mediàtic, motiu pel qual es va negar a conèixer-la després que Roxana concedís aquella la famosa entrevista:«No vaig voler saber res d'ella perquè, si realment em vols trobar, tens el meu telèfon, saps on trobar-me. La meva mare el que em va dir va ser que si ella hagués vingut a Madrid i hagués dit 'Vull parlar amb la meva filla', ella no li hagués dit a aquesta dona que no. Li hauria dit: 'Gràcies per la filla que tinc'. El problema va ser com ho va fer», ha relatat fent referència, sense voler, a una mena d'influència d'Isabel Pantoja en tot aquest tema.

 

'Lectures' contacta amb Roxana i això és el que respon

Arran de les paraules d'Isa Pantoja, l'esmentada revista ha contactat telefònicament amb Roxana, qui s'ha sorprès molt que la seva filla parlés d'ella:«No pensava que parlaria de mi!», ha exclamat. En assabentar-se de com la seva filla es va sentir quan va saber que ella existia i per què va actuar com va actuar, Roxana ha respost contundentment: «No vull diners. Com li faig saber que no vaig sortir per cap interès? Estic tranquil·la perquè no és així».

 

Roxana també s'ha mostrat molt pessimista sobre la possibilitat d'arribar a conèixer algun dia la seva filla, ja que després de 5 llargs anys, manté poques esperances al respecte:«Et soc sincera, després que ella sàpiga de mi, he perdut l'esperança de conèixer-la», ha assegurat en l'esmentada entrevista.

 

Un conflicte més al clan Pantoja

La família Pantoja viu sumida en un mar de conflictes que semblen trets d'una telenovel·la. I és que, si finalment Isa Pantoja i Roxana tinguessin un acostament,Isabel Pantojaes quedaria encara més sola del que està i enfonsada, ara que el seu fillKiko Riverali ha donat l'esquena i s'ha posat en contra de la seva mare per l'herència de Paquirri.

 

Des de llavors, la seva mare no surt de la seva habitació i viu 'empastillada', prenent ansiolítics per controlar els seus atacs d'ansietat, ja que el seu entorn assegura que mai havia estat tan malament, ni tan sols quan va entrar a la presó.