Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko Rivera i una figura pixelada

Aquesta és la primera foto de la cara de Kiko Rivera després de patir l'ictus

Kiko Rivera ha rebut l'alta hospitalària

Kiko Rivera ha travessat un moment realment dur, però, afortunadament, ha comptat amb l'afecte i la calor de la seva família. Té problemes amb la mare, el germà, la germana i la cosina, però tots han fet pinya en aquest moment. La primera a fer un pas endavant va ser Isa Pantoja, que se'n va anar de Cadis cap a Sevilla per veure el DJ.

Kiko Rivera ha estat a la Unitat de Cures Intensives i no podia rebre visites, així que Chabelita no va poder retrobar-s'hi. El mateix li va passar a Isabel Pantoja, que va marxar de Cantora i es va allotjar en una casa molt a prop de l'hospital. A El Programa de Ana Rosa han assegurat que encara no s'han vist perquè la situació seria massa tensa.

Kiko se n'ha adonat: no pot continuar així i està disposat a signar la pau amb la cantant, però necessita més temps. La seva dona s'està fent càrrec de tot, gestiona molt bé la situació i sap com comportar-se a cada moment. Fa uns mesos va decidir retirar-se dels mitjans, però ha tornat per resoldre tots els dubtes que hi ha a sobre de la taula.

Kiko ha abandonat l'hospital on ha passat els últims quatre dies i pot dir que tot ha quedat en un ensurt. En un primer moment, la situació va ser alarmant i diversos periodistes van fer sonar totes les alarmes. Tanmateix, estava a les mans de bons professionals, per això ha superat aquest malson amb una gran mestria.

Foto de Kiko Rivera.
Kiko Rivera ha angoixat la seva família. | Instagram

Rivera encara no té força per parlar amb la premsa, però s'ha deixat fotografiar sense posar-hi impediments. Segons ha explicat la seva amiga Raquel Bollo, va patir l'ictus mentre feia migdiada i la primera seqüela va ser clara. Segons el seu relat, se li va paralitzar part de la cara. Ara, acaba de mostrar-la tapada amb una mascareta. La premsa s'ha sorprès, ja que tots pensaven que s'amagaria. Potser ho ha fet per demostrar que no té cap seqüela.

Kiko Rivera ha promès canviar de vida

Kiko té diversos problemes de salut i aquest ensurt li ha fet obrir els ulls: sap que ha de passar a l'acció i prendre decisions. Els últims anys de la seva vida han estat força complicats, ja que ha perdut una cosa molt important per a ell: la confiança de la seva mare.

Suposadament, es va adonar que la cantant, segons ell, l'havia estafat amb l'herència de Paquirri. Per això, Rivera va decidir asseure's a diversos platós de televisió per explicar què estava passant i va trencar així l'enllaç que l'unia a la cantant. Des de llavors, han deixat de ser mare i fill, almenys pel que fa a l'àmbit mediàtic. Isabel està molt dolguda, però la preocupació és més forta i vol perdonar-lo perquè el DJ no torni a tenir problemes.

Kiko Rivera sortint de l'hospital
Kiko Rivera se'n va al domicili familiar en sortir de l'hospital. | GTRES

El marit d'Irene Rosales, segons les informacions publicades a Telecinco, vol arribar a un pacte amb tots els seus rivals. Els darrers mesos ha estat massa nerviós i ell és molt impulsiu, la qual cosa no és gaire convenient en la seva situació. Chabelita vol oblidar-ho i, fins i tot, el seu xicot Asraf està disposat a perdonar el sevillà i mirar pel bé del seu estat de salut.

Kiko Rivera ha mostrat el seu nou rostre

Kiko ha abandonat el centre mèdic molt orgullós: sap que ha superat un problema molt delicat. Tapat amb una caputxa i una mascareta, el DJ ha deixat l'hospital per dirigir-se al domicili familiar. Hi ha la possibilitat que Isabel vagi allà a visitar-lo, però ningú no té clar quan es produirà aquesta reunió.

Rivera ha comptat en tot moment amb el suport de la dona, que s'ha encarregat de gestionar l'assumpte. Ha parlat amb tots els periodistes, sempre igual d'amable, i ha respost totes les preguntes. La seva actitud és impecable i ha consagrat la seva nova fama. Ara, el sevillà ha mostrat la cara i ha sorprès tota la gent que l'acusa de guanyar diners fàcils. Podria haver venut la foto a alguna revista, però no vol comercialitzar-ho.