Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Zayra Gutiérrez, la filla d'Arancha de Benito i l'exfutbolista José María Gutiérrez

Arantxa de Benito tremola en destapar-se el secret de la seva filla Zayra

Zayra Gutiérrez respon davant les crítiques relacionades amb la família

Zayra Gutiérrez s'ha convertit en una de les protagonistes més importants del moment després d'anunciar el seu embaràs. Davant d'aquesta nova bomba de rellotgeria per als mitjans, la jove ha hagut de sentir tant les bones opinions com les dolentes relacionades amb la seva família. Per això, Zayra Gutiérrez no ha pogut aguantar més i ha explotat: ha assegurat que tot allò que estan comentant és totalment fals i que li és indiferent. A més, ha volgut llançar un missatge molt clar a través del seu Instagram per a totes les persones que n'estan opinant.

Zayra Gutiérrez s'ha convertit en el tema del moment

La noia, després d'anunciar que està embarassada, ha hagut de suportar totes les crítiques relacionades directament amb la seva família, protagonitzades concretament amb la 'suposada' mala relació amb Zayra Gutiérrez. La filla de Guti i Arantxa de Benito ha utilitzat les seves xarxes socials per defensar-se i per deixar clar que tot allò que diuen no és veritat.

La noia ha esclatat contra tots a través d'Instagram

Zayra Gutiérrez ha publicat una fotografia a través del seu Instagram en què surt fent-se un petó amb el seu xicot, Miki Mejías, amb un missatge directe: unes paraules dedicades a totes aquelles persones que han estat opinant de la relació entre ella i la seva família. 

«Quines coses he d'escoltar, mare meva… encara sort que no tenen ni idea de res i només inventen. El més important és que nosaltres i els nostres saben tota la veritat i ens ajudem, amb això em quedo, que continuïn parlant i inventant. T'estimo». També ha afegit dues emoticones: un cor i un d'anell de compromís per simbolitzar l'afecte i la força de tots dos.

La 'influencer' ha volgut mostrar que no li interessa gens ni mica l'opinió de la gent. Per això, ho ha desmentit tot i està prou  tranquil·la davant la situació que està vivint actualment.

Imatge de Zayra Gutiérrez amb el seu pare.
Zayra Gutiérrez explica la veritat per acabar amb els rumors. | Xarxes socials

Zayra Gutiérrez desmenteix cadascuna de les crítiques rebudes

La protagonista del moment ha gaudit d'un pla amb el seu xicot i ha tornat a deixar clar que el seu pare, Guti, no l'havia feta fora de casa i tampoc s'ha pres malament la notícia del seu embaràs. «Mentida, no diuen ni una veritat, però no hi entraré». Amb aquestes paraules Zayra Gutiérrez s'intentava defensar davant dels rumors falsos que s'han difós al llarg d'aquestes darreres setmanes.

També ha confessat que està en un moment força bo amb la seva família. «Estan molt contents, la meva mare m'ha comprat una bossa de roba, així que imagina-t'ho», així definia la jove quina hi era la seva autèntica relació. Arantxa de Benito, a hores d'ara, tampoc entén el motiu de tots aquests comentaris que només fan mal.

Zayra Gutiérrez ha sentit la declaració de la seva mare pel que fa a aquest tema: «Jo amb els meus fills tinc una relació increïblement meravellosa. Des de fa vint-i-un anys em comunico amb ells cada dia i tinc una relació superestreta i molt unida. Això sí que ho vull aclarir».

L'empresària ha assegurat per activa i per passiva que el seu pare, Guti, no l'ha feta fora de casa en cap moment després de conèixer la notícia. «Sembla mentida que tu treballis en aquest mitjà i no sàpigues quantes ximpleries, rumors i coses es diuen dels uns i dels altres, oi?», així tancava la conversa la noia.