IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Ares Teixidó, ingressada

La col·laboradora ha compartit la seva història sobre el seu ingrés a urgències

Ares Teixidó posant en un esvedeniment comercial
Ares Teixidó es troba ingressada a l'hospital | CatalunyaDiari

La catalana Ares Teixidó ha compartit a través del seu Instagram el seu ingrés a urgències. Ho ha fet a través d’uns vídeos on explica la curiosa història que l’ha portat a quedar-se al llit de l’hospital on, en principi, havia acudit per fer-lio una visita a un amic que es trobava ingressat des de feia dies.

Tot i l’ingrés, la catalana ha decidit riure’s de la situació. Segons explica, avui havia de visitar un amic que es troba ingressat a l’hospital. En anar allà ha començat a trobar-se malament i ha decidit anar a urgències, pensant que amb un remei ràpid tot se solucionaria.

Una visita sorpresa 

Per a la seva sorpresa, la seva visita a urgències va acabar amb el seu ingrés, després que li diagnostiquessin una bronquitis aguda. Però, tot i el contratemps, la catalana no ha dubtat en treure una mica d’humor davant aquesta situació: «Tranquils, no som els del coronavirus».

«Jo he vingut de visita aquest matí a les 8 a ver al meu ‘cuquito’ que segueix aquí ingressat. Passo per urgències a veure si em donen alguna cosa i m’han tingut fins ara en un box» explicava amb humor la col·laboradora. «Però la mascareta i la cortisona en vena han estat mà de sant, tot i que ara no ho aprecieu. Torno a pujar amb el meu ‘cuquito’ fins que li donin l’alta», assegurava als seus seguidors.

Ares Teixidó ingressada a a l'hospital per una bronquitis aguda (26 febrer 2020)
La col·laboradora ha volgut compartir el seu estat de salut a través de les xarxes | Instagram

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari