Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ares Teixidó posant en un esvedeniment comercial

Ares Teixidó, ingressada

La col·laboradora ha compartit la seva història sobre el seu ingrés a urgències

Ares Teixidó posant en un esvedeniment comercial
Ares Teixidó es troba ingressada a l'hospital | CatalunyaDiari

La catalana Ares Teixidó ha compartit a través del seu Instagram el seu ingrés a urgències. Ho ha fet a través d’uns vídeos on explica la curiosa història que l’ha portat a quedar-se al llit de l’hospital  on, en principi, havia acudit per fer-lio una visita a un amic que es trobava ingressat des de feia dies.

Tot i l’ingrés, la catalana ha decidit riure’s de la situació. Segons explica, avui havia de visitar un amic que es troba ingressat a l’hospital. En anar allà ha començat a trobar-se malament i ha decidit anar a urgències, pensant que amb un remei ràpid tot se solucionaria.

Una visita sorpresa 

Per a la seva sorpresa, la seva visita a urgències  va acabar amb el seu ingrés, després que li diagnostiquessin una bronquitis aguda. Però, tot i el contratemps, la catalana no ha dubtat en treure una mica d’humor davant aquesta situació: «Tranquils, no som els del coronavirus».

«Jo he vingut de visita aquest matí a les 8 a ver al meu ‘cuquito’ que segueix aquí ingressat. Passo per urgències  a veure si em donen alguna cosa i m’han tingut fins ara en un box» explicava amb humor la col·laboradora. «Però la mascareta i la cortisona en vena han estat mà de sant, tot i que ara no ho aprecieu. Torno a pujar amb el meu ‘cuquito’ fins que li donin l’alta», assegurava als seus seguidors.

Ares Teixidó ingressada a a l'hospital per una bronquitis aguda (26 febrer 2020)
La col·laboradora ha volgut compartir el seu estat de salut a través de les xarxes | Instagram

També et pot interessar...