Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

L'arquitecte de 'Sálvame' i la pèrdua que el va marcar: «Va morir jove»

Joaquín Torres, col·laborador de televisió, s'ha sincerat per primera vegada

Malauradament, cada vegada són més les persones que perden la vida per culpa dels mals hàbits. El famós col·laborador de televisió, Joaquín Torres, ha volgut explicar en exclusiva a la revista 'Lecturas', entrevistat per Toñi Moreno, com va viure la mort del seu germà per culpa de les drogues. Des de fa molt temps l'hem vist en programes com 'Sálvame' o 'Espejo Público', però a part de ser col·laborador de televisió, és també un dels arquitectes més prestigiosos de tot Espanya.

Actualment també té un altre gran vincle amb els mitjans, ja que és la parella sentimental de Raúl Prieto, director de 'Viva la vida'. L'arquitecte ja va explicar en el passat el dur que va ser reconèixer a la seva família que era homosexual, especialment a la dona i els fills. Joaquín va sorprendre els seus seguidors quan en 2017 es va divorciar de Mercedes Rodríguez Parrizas, amb qui va estar casat durant 11 anys i amb qui va tenir dos fills.

Després d'aquesta separació va començar la seva relació sentimental amb Raúl Prieto, que en aquell temps no dirigia 'Viva la vida' sinó 'Sálvame' i, precisament en aquest últim programa, va ser on es van conèixer. Després d'un temps en què va estar en el focus mediàtic per la seva decisió, Joaquín Torres va confessar sentir-se molt feliç per haver fet aquest pas en la seva vida.

El seu peculiar estil en l'arquitectura ha captivat a grans celebritats com a Penélope Cruz, Alejandro Sanz, Felipe González o fins Cristiano Ronaldo. Dins el món de l'arquitectura té una gran reputació, però, malgrat tots aquests èxits, el col·laborador de televisió ha volgut recordar un dels pitjors moments de la seva vida, la mort del seu germà.

Joaquín Torres parla per primera vegada d'aquest tema

Joaquín Torres ha reconegut que després de molt patiment per fi ha aconseguit trobar la calma i la felicitat en la seva vida. L'arquitecte ho va passar molt malament durant molts anys en què vivia amb angoixa el seu secretisme. Ell sabia que era homosexual, però s'ho amagava fins a ell mateix.

No obstant això el pitjor moment de la seva vida va arribar quan el seu germà, Juancho, va morir amb 28 anys a conseqüència de les drogues. Aquesta situació el va portar a sortir de casa molt aviat. «Per a mi va ser un alliberament, i no només pel tema de la sexualitat. A casa meva es vivia molt per fora», ha explicat l'arquitecte a la revista 'Lecturas'. No obstant això, l'arquitecte ha confessat que va arribar a sentir-se culpable per la pèrdua del seu germà.

«És molt difícil viure amb una persona drogodependent i jo no tenia la maduresa per entendre-ho (només tenia 23 anys). Quan va morir d'una sobredosi, em vaig adonar del poc generós que vaig ser amb ell», ha afirmat amb especial dolor a Toñi Moreno a l'esmentada revista del cor. Aquest ha estat sens dubte el pitjor episodi de la seva vida. A més, ha confessat el dur que va ser conviure amb ell: «Em deia marieta davant dels seus amics, i jo ho odiava. No vaig saber entendre que estava ficat en un món horrible», ha explicat Joaquín Torres.

Sens dubte, l'arquitecte va passar una tràgica situació, ja que no sabia com tractar al seu germà, qui, desgraciadament, va acabar perdent la vida per culpa de les addiccions. Aquesta és la primera vegada que el col·laborador ha explicat aquest dur succés que ha marcat tota la seva vida. Després de passar diversos anys, Joaquín Torres ha declarat oficialment que està tenint una relació sentimental amb Raúl Prieto, fet que li ha generat un gran alliberament, ja que ara potser qui realment és i no seguir ocultant-se en una mentida.