Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Isa Pantoja i Asraf Beno

Asraf Beno confirma que Isa Pantoja ha agafat el seu fill i ha marxat de casa

Asraf Beno ha vist que Isa Pantoja ha pres una decisió i no es retractarà

Asraf Beno ha passat uns últims dies molt preocupat i angoixat per la seva xicota, Isa Pantoja. I és que aquesta ho ha passat molt malament en saber que el seu germà, Kiko Rivera, havia patit un ictus. Fins a tal punt va arribar el patiment de la noia que va anar a l'hospital per veure'l, tot i que fa temps que no parlen.

Tot i el seu gest, va ser impossible que es veiés cara a cara amb el DJ, perquè aquest vol estar tranquil i no vol veure ningú que pugui alterar-lo. A més, per si no n'hi hagués prou, ella ha hagut de suportar tota mena de crítiques. Per això, ha pres una decisió ferma: se n'ha anat  de viatge amb el seu xicot i amb el seu fill, Alberto.

Asraf Beno i Isa Pantoja, objectiu de les crítiques

El marroquí i la seva xicota fa temps que no parlen amb Kiko. No ho fan des que aquest va concedir una entrevista revelant aspectes molt privats de la seva germana i afirmant que no la volia a la seva vida. A més, es mofava que ella li havia prestat diners, però que no els tornaria.

Aquestes situacions van ofendre moltíssim Isa. Tant, que fa poc va deixar clar a El programa de AR, on treballa, que havia trencat la relació definitivament amb el cantant.

Tot i això, la parella d'Asraf no va poder evitar sentir-se preocupada i trista en saber que el seu germà havia patit aquest divendres un ictus. Per aquest motiu, sense pensar-s'ho, la parella va anar immediatament a l'hospital per saber com es trobava. No obstant això, no el van poder veure. Els ho prohibien les normes del centre i també la decisió que l'ingressat i la seva dona havien pres.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Asraf Beno i Isa Pantoja van anar immediatament a l'hospital per saber com es trobava Kiko | Telecinco

Lògicament, la filla d'Isabel Pantoja es va sentir defraudada pel que havia passat, tot i que va entendre que Rivera no es pogués alterar en aquell moment. Això sí, ha exposat que l'enfada que se l'ataqui per anar a l'hospital, quan també ho han fet els seus amics.

Aquest últim comentari ha provocat diverses crítiques. Aquestes han incidit que si no ha pogut estar amb el DJ és perquè ell ho ha decidit, perquè no tenen cap mena de relació.

Asraf Beno i Isa Pantoja marxen de viatge

El gendre d'Isabel Pantoja és conscient que la seva xicota  ha fet tot això perquè, malgrat el que ha passat, estima el seu germà. També entén que a ella li hagin molestat els atacs que ha rebut simplement per preocupar-se'n. Per això, li ha donat suport en la decisió que ha pres ara.

En efecte, ha decidit allunyar-se de la polèmica i de tot marxant de viatge. Així, juntament amb el seu fill i amb Asraf han estat captats per les càmeres a l'aeroport de Madrid. Concretament, han optat per sortir d'Espanya.

Isa Pantoja
Asraf Beno, Isa Pantoja i Alberto se n'han anat de viatge | GTRES

Sembla que el destí d'aquesta escapada no ha estat cap altre que Tailàndia. En aquest racó tan remot s'oblidaran dels seus problemes i de les controvèrsies i aconseguiran no estar constantment al focus mediàtic. Estan cansats que sempre, facin el que facin, els ploguin els atacs.

De la mateixa manera, potser al país asiàtic trobin pau, però també temps per poder planificar bé les seves noces, que sembla que tindran lloc l'any que ve.