Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Patricia Donoso

Patricia Donoso revela qui és el seu vertader pare

Patricia Donoso revela de manera inesperada la identitat del seu progenitor

Patricia Donoso ha deixat tota l'audiència sorpresa després de revelar qui és realment el seu veritable pare. Fa dies que dona molt de joc a Sálvame, el qual sap que és un filó perquè està disposada a explicar-ho tot sobre molts famosos.

Donoso s'ha convertit en tota una bomba de rellotgeria quan trepitja un plató de televisió. És ben conscient que tots els focus apunten cap a la seva persona perquè és saba nova per al format de Telecinco. Un espai que no travessa el seu millor moment a nivell d'audiències i necessita com menjar que es disparin tenint personatges com Patricia.

Patricia Donoso confessa, per fi, la identitat del seu pare

Patricia Donoso sortia a la palestra quan entrava en directe a Sálvame revelant quin seria el comunicat que estaria pensant fer públic Ortega Cano per demanar-li perdó a Rociíto.

Primer pla de Patricia Donoso
Patricia Donoso és tot un remolí davant de les càmeres | Mediaset

A partir d'aquí, l'assumpte va desembocar que Patricia hauria tingut un afer amb el torero, i aquest mateix trucava alarmat i insultant-la de totes les formes en ple directe. Des d'aquell moment, el personatge de Patricia Donoso havia nascut i cridava l'atenció allò que explicava sobre el seu estil de vida i els contactes que posseïa.

A més d'assegurar que el seu marit actual, Charles, va ser assessor de Donald Trump i que la mateixa Donoso va treballar amb Paris Hilton, hi havia curiositat per conèixer les arrels d'aquest animal televisiu. Un personatge que ha sorprès tots els espectadors de Telecinco.

I és que ha assegurat que té una vida plena de luxes i que no li falten els diners a més de comptar amb una col·lecció de joies envejable. Així ho va demostrar al plató de Telecincofa tot just una setmana amb l'ajuda d'una taxadora professional.

L'advocada té clar que allò desvelat és mentida

Això sí, sobre els seus pares, el programa de Mediasetha fet una investigació i ha demostrat que allò que explicava Patricia Donoso era incert.

La colombiana afirmava que el seu pare era un alt càrrec amb molt de poder en aquell país, però sembla que s'ho hauria inventat tot. I és que, l'equip de recerca del programa de La Fábrica de la Tele s'hi va desplaçar per contrastar aquestes declaracions. Així, van investigar la seva família.

Els que la coneixen des que era una nena afirmen que renega del seu passat i fins i tot de la seva família. De moment, després d'escoltar la notícia, Donoso ha deixat clar que la seva mare «viu amb ella a Suïssa i als Estats Units i a tot arreu».

Foto de Patricia Donoso i Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'
Sembla que Patricia Donoso no ha explicat la veritat sobre el pare | Telecinco

«El meu pare és Roque Julio Sánchez, i no aquest senyor amb casc»

A més, sobre el seu pare ha assegurat que «no el coneix ningú i és meravellós». Amb tot, l'espai de Telecincova localitzar Olmedo Montoya, un home que treballa en una discreta drogueria i que llueix un jersei negre i un casc al cap. Aquesta situació estranya va provocar la resposta de Patricia Donoso en ple directe.

Imatge de Patricia Donoso a l'hora de descobrir qui és el seu presumpte pare
Patricia Donoso descobreix en directe qui és el seu presumpte pare | Telecinco

En acabar el vídeo que havia preparat Sálvame, la colombiana rebutjava de ple que el seu pare fos aquell home que apareixia en un petit comerç de Colòmbia.

«El meu pare és Roque Julio Sánchez i no és aquell senyor que jo vist aquí amb casc. No el conec de res», confessava la colombiana.

Sobre la seva mare, Gladys García, sí que ha afirmat que viu en un luxós àtic i que li ho havia comprat la mateixa Patricia Donoso fa un temps.