Asraf Beno

Asraf Beno sap que les imatges que ha aconseguit poden acabar amb els Pantoja

Asraf Beno està molt preocupat

Asraf Beno és conscient que el vídeo compromès dels Pantoja que ha sortit a la llum pot acabar amb la seva bona imatge pública.

Durant tots aquests anys, la família d'Isa Pantoja ha tingut molta cura amb tot el que s'ha publicat d'ells a les diferents revistes del cor del país. Tot i que, en algun moment, s'han barallat, la veritat és que hi ha límits que mai no havien sobrepassat.

Fotomuntatge d'Asraf Beno i Chabelita
Asraf Beno i la seva parella han intentat suavitzar la relació. | CatalunyaDiari
 

Ara, una de les integrants d'aquest conegut clan s'ha deixat portar per la passió i això ha fet que ara no es parli d'una altra cosa. Tot i això, Asraf Beno i la seva promesa han intentat treure ferro a l'assumpte, però no ho han aconseguit.

Asraf Beno està molt preocupat

Asraf no pot deixar de preocupar-se després que la família de la seva xicota s'hagi convertit, una vegada més, en el centre d'atenció. I és que, fa unes setmanes, Anabel Pantoja va deixar-se portar per la passió dins de Supervivientes 2022. I aquesta és una cosa que no ha passat desapercebuda.

Durant l'emissió de Tierra de nadie d'aquest dimarts 19 de juliol, vam poder veure l'esperada entrevista que Marta Peñate ha fet a la seva companya en el seu peculiar programa, Mi villa es tu villa.

«Explica'm alguna cosa que mai hagis confessat i que ara ho vulguis explicar aquí», li va dir la canària, sense esperar la resposta que estava a punt de rebre. «Te'n diré dues, no una», li va respondre la supervivent.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes 2022'.
La cosina política d'Asraf Beno es penedeix del que ha passat. | Mediaset
 

Després d'assegurar que sempre que podia li repartia la millor part del menjar al seu nou gran amor, Anabel li va confessar a la seva amiga l'episodi 'calent' que va protagonitzar al costat de Yulen Pereira.

«És una cosa que no et puc explicar aquí, però és una cosa de la qual jo en soc protagonista, amb una altra persona», va començar explicant la influencer. «Un acte sexual?», va preguntar l'entrevistadora.

«És una cosa que no m'hauria agradat que passés en aquest concurs. Me'n penedeixo», va confessar Anabel a continuació. «Creus que són les pitjors imatges teves a la televisió?», va tornar a insistir Marta. «Exacte, sí».

«Me n'avergonyeixo moltíssim. Em turmenta i cada nit penso que, quan surti d'aquí, seré 'la no sé què' i que la gent em recordarà per això…», va assegurar, deixant Asraf Beno sense paraules.

A més, Anabel va parlar sobre la conversa que li agradaria tenir amb Omar Sánchez quan surti de Supervivientes 2022. I és que, malgrat que el seu matrimoni està totalment trencat, la 'Pantojita' vol que el surfista continuï present a la seva vida.

«Li ho vaig dir a Ion Aramendi, que m'agradaria tenir-lo com a amic, però no sé en quin punt vital està aquesta persona, potser aquesta conversa no arriba mai».

Asraf Beno s'assabenta també del que pensa Yulen

Asraf ha tingut l'oportunitat de conèixer l'altra versió de la història. I és que, només sortir d'Hondures, Yulen Pereira ja ha concedit la seva primera entrevista.

El supervivent ha escollit Lecturas per estrenar-se al món del cor del país. Aquest dimecres aquesta coneguda revista va publicar les primeres declaracions de l'esportista després del seu pas per Supervivientes 2022.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira parla del que va passar. | CatalunyaDiari
 

«Quan veig les meves imatges a Supervivientes sento orgull, superació i felicitat», ha confessat l'actual xicot d'Anabel. «Soc molt més que feliç ara que quan vaig marxar».

Tot i que està molt orgullós del seu pas pels Cayos Cochinos, hi ha una cosa que no li ha agradat veure. I és que, com li ha passat a Anabel, es penedeix de l'edredoning que tots dos van protagonitzar fa unes setmanes. «Quan veig el vídeo íntim no sé on ficar-me».