Imatge d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja comprova que ha estat amb ella perquè volia els seus diners

Isa Pantoja ha descobert la veritat i no sap què pensar

Isa Pantoja va prometre a la seva mare que seria més famosa que ella i la veritat és que li falta poc per aconseguir-ho. S'ha convertit en una de les cares més rellevants de Telecinco, per això està present en tots els conflictes. La cadena prepara un nou programa que comptarà amb la participació d'algú que no manté una bona relació amb el clan.

Isa Pantoja ha descobert, gràcies a la revista Semana, que la mare de Yulen Pereira està a punt de signar un contracte amb La Granja. Aquest programa té un esperit semblant al de Supervivientes, encara que els sous són molt més baixos. Arelys ha sorprès tothom perquè quan va arribar a la televisió va prometre que seria una cosa passatgera.

Captura d'Arelys parlant amb Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Isa Pantoja ha descobert les intencions del nou membre del clan. | Mediaset
 

Isa sempre ha sospitat que Arelys s'havia acostat a la seva cosina perquè volia els seus diners, més ben dit: la fama dels Pantoja. La mare de l'esportista va començar criticant la sevillana, però es va adonar que tenia molt de poder i va canviar d'opinió. També ha concedit una entrevista a Sábado Deluxe parlant d'ella, així que té força motius per sospitar de la dona.

Isa i tots els que estimen Anabel es van sorprendre en veure els petons que la influencer rebia de la seva nova sogra. Arelys va dir que no estava d'acord amb la relació que el seu fill mantenia amb la cosina de Kiko Rivera, per això, ningú no va entendre el seu comportament. La informació de la revista Semana ho explica tot: hi ha interessos pel mig.

Pantoja està farta que certes persones s'aprofitin de la seva família, tant ella com la seva mare han patit moltes traïcions. Tothom que travessa les portes de Cantora, la finca on resideix Isabel, acaba explicant les seves intimitats a la premsa del cor. A la sogra d'Anabel no li ha calgut trepitjar l'immoble, només, simplement, viatjar fins a Hondures i fer un petó a la col·laboradora.

Isa Pantoja ho explicarà quan trobi el moment

Isa és l'encarregada de defensar la seva cosina durant Supervivientes 2022, per això ha de ser prudent. No pot deixar que un conflicte familiar enteli el concurs de la influencer perquè està a punt d'emportar-se el premi final. Tot i això, la filla d'Isabel ho explicarà tot a Anabel quan torni a Espanya, quan sàpiga si ha guanyat el concurs.

Isa Pantoja a un plató de televisió
Isa Pantoja s'ha convertit en una tertuliana molt important. | Mediaset
 

Pantoja ha experimentat una gran evolució amb el pas dels anys, ja no queda res d'aquella jove rebel del passat. Està tan centrada que pretén deixar els mitjans de comunicació, tot i que abans s'ha d'assegurar un futur. Està estudiant Dret i es vol convertir en una gran advocada perquè sempre ha estat la il·lusió de la seva mare.

Arelys és al punt de mira perquè molts periodistes consideren que ha incomplert la seva paraula. Va prometre que desapareixeria de Telecinco sense fer soroll i ara està negociant un contracte milionari amb un nou programa. Es diu La Granja i s'emetrà després de Supervivientes, així que és possible que Yulen Pereira sigui el seu defensor al plató.

Isa Pantoja està farta de continuar dissimulant

Isa ajudarà Anabel i intentarà resoldre els seus problemes, però tampoc no pot estar pendent de tot el que passa. Té els seus conflictes, de fet, fa uns mesos que no parla amb el seu germà Kiko perquè està decebuda. No vol continuar amagant la realitat i ha reconegut que estarà un temps allunyada del DJ, ja que no es mereix res més.

Pantoja compta amb una bona premsa, està preparada per fer qualsevol pas i sap que té el suport de les cares més influents de Telecinco. Jorge Javier Vázquez li ha mostrat el seu suport més d'una vegada perquè s'ha adonat que és sincera i honesta. És la nova sensació de la cadena, per això cada cop hi té més presència.