Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco capgira 'Supervivientes' en confirmar els rumors

Rocío dóna una notícia molt esperada

Rocío Carrasco va revelar un esdeveniment que passarà aquest dijous a Supervivientes i que promet revolucionar el programa. Es tracta d'una notícia molt esperada pels seguidors, com és el retorn de Jorge Javier Vázquez .

Porta diversos dies allunyat de la televisió. En un primer moment, es va contagiar de Covid i, després de donar negatiu, va tornar a la feina, però les seqüeles encara estaven molt presents. Això el va obligar a tornar a agafar la baixa per recuperar energies i tornar a estar en plenitud de condicions.

En les últimes hores, el presentador va reaparèixer a les xarxes socials per comunicar la seva situació. A més, ho va fer en companyia d'una bona amiga de la qual és pràcticament inseparable: Rocío Carrasco.

Jorge Javier no va dubtar a fer-se un selfie amb l'esposa de Fidel Albiac, on tots dos posen molt somrients. Demostren, una vegada més, que la seva relació va més enllà de la pura professionalitat.

Jorge Javier i Rocío Carrasco a 'Sálvame'
Rocío Carrasco sempre s'ha preocupat per Jorge Javier. | Telecinco

Durant el seu període de recuperació, el badaloní va rebre a casa seva la visita de Rociíto. Es va voler interessar en primera persona pel seu estat de salut. A mesura que passen els dies, es troba millor i així ho va confirmar als seus seguidors en Instagram.

«Ha vingut Rocío a veure'm i li he explicat que torno dijous a Supervivientes», va escriure el comunicador. Portava de baixa una mica més d'una setmana per un problema a la veu a conseqüència de la Covid. En un primer instant s'havia allunyat de la televisió sense que ningú donés explicacions.

Més tard, van revelar que s'havia contagiat de coronavirus. Tornaria al cap d'uns dies, però sense estar completament restablert.

En els passadissos de Telecinco es va arribar a témer que no pogués estar per a la gran final del reality, però ell s'ha encarregat de confirmar-ne la presència. Serà un al·licient veure'l al costat de la guanyadora de l'última edició, Olga Moreno, amb qui manté una relació tensa.

La relació de Jorge Javier Vázquez amb la filla de la chipionera s'ha intensificat molt els darrers mesos. Sobretot a partir de l'emissió de la seva docusèrie i de la constant aparició de l'empresària en els programes de Mediaset. El badaloní es va convertir en un dels seus majors defensors en la seva batalla contra Antonio David.

Rocío Carrasco li ho va voler agrair acudint al teatre a animar-lo durant la gira de Desmontando a Séneca. Ara tampoc no s'ho ha pensat gaire a l'hora de preocupar-se per la seva situació. Sabia que estava travessant per un moment delicat i li va voler traslladar tot el suport i una ràpida millora.

Probablement, l'empresària va rebre la millor notícia possible. El seu amic es reincorporarà al seu lloc en qüestió d'hores. A més de conduir Supervivientes, també se'l podrà veure en Sálvame i, possiblement, en el Deluxe.

Jorge Javier Vázquez es va veure obligat a parar

Jorge Javier Vázquez comunicava fa uns dies que «estaré totalment reclòs i amb repòs absolut de la veu. Únicament volia comentar-vos això», assegurava en Sálvame. Admetia que en «els darrers programes em costava fer-los i he de parar inevitablement». Ara ja té data de tornada. No volia perdre's per res del món la final del reality.

Sap que és una oportunitat única per a qualsevol professional. Molts ulls n'estaran pendents, ja que serà la persona encarregada de donar a conèixer el guanyador del concurs. A més, en aquesta edició té present la seva amiga Anabel.

Jorge Javier desitja que la temporada finalitzi com més aviat millor per marxar de vacances. Ha estat un any carregat de molts projectes professionals i s'ha de prendre un respir. Entre el teatre i la televisió, gairebé no ha tingut descans en els últims temps.