Primer pla de Jesulín de Ubrique a la plaça de toros

Jesulín de Ubrique reconeix que la seva exdona li ha demanat ajuda per superar-ho

Jesulín s'ha quedat sense paraules després de l'entrevista de la seva exdona

Indubtablement, Jesulín de Ubrique està vivint una de les millors etapes pel que fa a la seva vida personal. I és que des que va néixer el seu tercer fill amb María José Campanario, l'extorero està centrat, novament, en la seva faceta com a pare de família.

També, cal assenyalar que molt aviat el matrimoni celebrarà el seu 20è aniversari de casats. D'aquesta manera, el destre té moltes celebracions pendents i, entre elles, potser s'hi inclou el bateig del petit Hugo.

D'altra banda, està força preocupat per les polèmiques que han sorgit últimament a la seva vida. No pot creure's que, en el seu millor moment personal, hagi de fer front, de nou, al fet que el seu nom torni a prendre força als mitjans de comunicació.

Primer pla de Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique ha vist que la seva exdona ha revelat detalls del seu accident. | Canva
 

'La princesa del poble' ha reaparegut públicament

El primer d'aquests escàndols ha estat amb motiu de la tornada als mitjans de la seva exdona, Belén Esteban. Així mateix, la col·laboradora de Sálvame ha tornat amb més força que mai després de la caiguda que va protagonitzar en aquest espai, que li va provocar el trencament de la tíbia i el peroné.

La mare d'Andrea Janeiro ha estat durant aquests tres mesos absent del món de la televisió i amb prou feines s'ha pronunciat a les xarxes socials. Per això, tothom estava impacient perquè Belén fes declaracions sobre aquest tema. Finalment, després d'un temps de silenci, l'ex de Jesulín de Ubrique ha parlat públicament.

La tertuliana s'ha confessat a la revista Semana, on també ha protagonitzat una portada en exclusiva. Així mateix, l'extorero ha hagut de llegir les explicacions que la mare de la seva primera filla ha fet sobre la seva absència durant aquests mesos.

Sens dubte, un total de 15 pàgines en què, no només ha pogut parlar sobre la situació que ha viscut, sinó que també ha ofert un ampli reportatge fotogràfic. A més, s'ha pogut veure una Belén totalment millorada i també les cicatrius que té a conseqüència de l'accident.

L'entrevista més dura de Belén Esteban

El mes d'abril passat, la vida de l'ex de Jesulín de Ubrique va fer un gir de 180º. La col·laboradora va patir, en directe, un accident que va acabar portant-la a l'hospital a causa de la gravetat de l'assumpte. Efectivament, la situació va ser tan seriosa que va requerir una operació d'urgència pel trencament que va patir.

Des d'aquell moment, la tertuliana es va enfonsar i, fins i tot, no va voler aparèixer als mitjans. Ara, Belén ha explicat les raons de la seva desaparició sobtada. «Han estat els pitjors mesos de la meva vida, de veritat, ningú no s'imagina el que he passat», començava dient.

«Ho he passat fatal. Em vaig bloquejar, no volia veure ningú, ni menjar, ni parlar... Em vaig enfonsar», explicava.

Pel que fa a la seva intervenció quirúrgica, ha confessat per a aquest mitjà que li havien posat «20 claus i dues plaques de 4,5 centímetres i un total de 55 punts». Sens dubte, ha estat una entrevista força dura que ha fet emocionar, més d'una vegada, l'ex de Jesulín de Ubrique quan relatava aquests moments tan difícils.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban, adolorida després de trencar-se la tíbia i el peroné a 'Sálvame'. | Mediaset
 

«He estat pitjor del cap que de la cama», ha admès trencant a plorar. Per aquesta raó, ha comunicat que està anant al psicòleg perquè «així no podia continuar vivint». «Estava emprenyada amb el món, amb la meva família, amb els meus amics, amb els meus companys, amb els meus caps, amb mi mateixa», reconeixia.

D'altra banda, la de Paracuellos també ha volgut aprofitar per agrair-li, públicament, al seu marit, Miguel Marcos, tot el seu suport i afecte. «Es mereix el cel», deia uns instants abans de demanar perdó a la seva parella pel seu mal comportament durant aquests mesos.

«M'he comportat malament amb ell, el meu cap m'ha traït i ell ha tingut una paciència infinita, m'ha demostrat que m'estima amb bogeria», deia emocionada. Així mateix, després d'aquesta dura entrevista, ha comunicat que ha tornat per quedar-se. «Ja veig la llum al final del túnel», admetia esperançada.

Jesulín de Ubrique, al punt de mira per un delicte

No hi ha cap mena de dubte que aquest cop dur ja ha quedat enrere i Jesulín de Ubrique ha vist que la seva exparella està més decidida que mai a continuar endavant. Per descomptat, es podia intuir el seu retorn al món de la televisió quan va contactar via trucada telefònica amb la gala de Supervivientes.

«Pensa només en tu, en gaudir cada moment, que et queda molt poc», li deia a la seva amiga Anabel Pantoja, que està participant en el concurs. Justament, la seva aparició es devia al fet que el format ja es troba a la recta final, per la qual cosa Belén vol recollir vots perquè la influencer en sigui la guanyadora.

D'altra banda, no només l'entrevista de Belén Esteban per a Semana ha sorprès Jesulín de Ubrique, sinó que l'extorero ha de fer front a un altre escàndol diferent. Una polèmica que li pot costar, ni més ni menys, la seva carrera professional al món dels bous.

I és que el seu retorn a les places va estar acompanyat per una controvèrsia. Així mateix, el destre va incomplir les normes a la plaça de toros de Pamplona el 8 de juliol passat.

Jesulín va saltar, de forma sobtada, a la plaça de toros de Pamplona durant la corrida d'aquell dia per San Fermín. Sens dubte, un acte que pot fer que hagi de pagar una sanció econòmica de fins a 60 mil euros i, a més, podria ser suspès com a torero.