Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es queda sense paraules amb la ruptura que ningú esperava

David Flores Carrasco acaba de conèixer la notícia

Si David Flores Carrasco va patir per la separació del seu pare i Olga Moreno, ara, per si no n'hi hagués prou, s'ha assabentat que una altra ruptura acaba de tenir lloc al si de la seva família. Estem referint-nos a la d'Ortega Cano i Ana María Aldón.

Segons sembla, el jove s'ha assabentat després que Kiko Hernández ho hagi revelat a Sálvame, després de parlar amb una persona propera al torero. D'aquesta manera, sembla que es posa fi a una història d'amor que porta a la corda fluixa des de fa mesos.

David Flores Carrasco descobreix la ruptura

El fill d'Antonio David sabia que la parella formada per Ortega Cano i Ana María Aldón estava en perill, però ara sembla que s'ha fet realitat i s'ha acabat trencant la relació.

Ortega Cano i Ana María Aldón
David Flores Carrasco ha sabut que, segons sembla, Ortega Cano i Ana María Aldón ja no estan junts | GTRES

Era a ahir a Sálvamequan Kiko revelava aquesta informació, que és la notícia de l'estiu per a molts professionals de la premsa del cor. Exactament, va exposar: «José i Ana María estan bé? Estan junts? Doncs aquí ve la mare dels xais. El meu confident m'ha dit: 'Des de fa setmanes, a la família sabem que estan separats'».

En aquest punt, explicava que la font li havia donat aquesta informació aquesta mateixa setmana quan es van trobar, per casualitat, en un restaurant. Així doncs, ha explicat que «la primera cosa que em diu és que hi ha una guerra bestial i que estan passant més coses del que pensàvem. Sé què està passant dins d'aquesta casa de Fuente del Fresno».

«Això portarà cua i, per més que ho heu intentat tapar, ja no es tapa més», afegia. És més, el tertulià donava a conèixer a l'audiència que la situació d'Aldón a la llar familiar és molt complicada per un altre motiu. En concret, perquè, a més del que està vivint amb el torero, no li agrada Marina, l'assistenta.

Segons sembla, encara que temps enrere tenien bona relació, «no es poden ni veure. Es portaven de faula i, fins i tot, anaven a córrer juntes, però ara hi ha una guerra entre totes dues, és brutal i estan a hòstia neta».

David Flores Carrasco, al corrent de l'origen del final per a la parella

El germà de Rocío Flores és conscient que Aldón i el seu marit feia temps que veien abocada la seva relació al fracàs. Tot va començar públicament quan ella, mesos enrere, va donar a conèixer que no estava bé amb el seu marit. Va al·legar els conflictes amb els seus familiars i el fet que aquest duia una vida massa tranquil·la i ella necessitava fer plans junts.

Després de sortir a la llum la situació, sembla que el matrimoni va aconseguir arribar a un punt d'entesa i tot va millorar. Però va durar poc temps perquè la filla d'ell, Gloria Camila, va carregar contra l'esposa del seu pare i es va tornar a avivar la 'guerra'. A més, tampoc van ajudar ni les consegüents entrevistes de la dissenyadora ni les declaracions d'ell dient que Rocío Jurado havia estat l'amor de la seva vida.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
David Flores Carrasco sabia que la situació de la parella era molt complicada des de feia mesos | GTRES

Tot això va propiciar que Ana sentís que Ortega Cano no li donava el seu lloc i va veure a la corda la seva estabilitat emocional. Per això va optar per allunyar-se dels mitjans i va marxar a Andalusia per desconnectar i recuperar-se. I, després d'això, va tornar a Madrid per anar al programa Déjate querer, on va confessar que el seu matrimoni era a la corda fluixa, encara que no volia separar-se.

Tot i això, si la informació de Sálvame és certa, s'ha produït la ruptura definitiva de manera irremeiable. Una ruptura que arriba en un moment en què el torero està en dubte després de sortir a la llum que no va ser un bon marit per a Rocío Jurado.