Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

Sonsoles Ónega no és l'única: l'altre presentador que abandona Telecinco

Sonsoles ha estat la primera, però no l'única

La marxa de Sonsoles Ónega va provocar un terratrèmol de notables dimensions a la cúpula de Mediaset. Va ser després que Atresmedia anunciés que havia tret a Paolo Vasile una de les seves presentadores estrella.

La carrera de Sonsoles a Telecinco va començar fent tasques de reportera informant de tot el que passava al Congrés dels Diputats. En poc temps, la seva cara es va fer habitual a Informativos Telecinco.

En els últims anys, el canvi de Sonsoles Ónega va ser notori. Es va guanyar el lloc de presentadora de Ya es mediodía, espai que ha presentat des dels seus inicis, cap a l'any 2017.

Sonsoles Ónega no és l'única que marxa

El que pocs esperaven dins de la cadena de Fuencarral és que Sonsoles els deixaria tirats. Ho va fer quan semblava que començaria una nova temporada a les ordres de la productora Unicorn Content.

Sonsoles Ónega
Sonsoles Ónega calla a tots amb el seu adeu inesperat | EUROPA PRESS

Però res més lluny de la realitat, i és que Sonsoles Ónega va estar negociant amb Atresmedia des de fa uns quants mesos. Finalment, va deixar el grup de comunicació que tant èxit li va donar per embarcar-se en una nova aventura amb el nou grup.

Així doncs, gairebé ningú sabia que Sonsoles havia pres aquesta decisió. L'únic que ha pogut fer Paolo Vasile, després de marxar, és canviar la graella televisiva. Ha recol·locat els presentadors que té en plantilla després de l'adeu d'Ónega.

Això sí, com que les desgràcies mai venen soles, els caps de Mediaset han assistit a una nova espantada d'un altre dels periodistes de la casa. Un comunicador que feia les tasques de substitut de Sonsoles Ónega quan aquesta se n'anava de vacances els mesos d'estiu o agafava alguna baixa per malaltia.

Marc Calderó imita la seva companya i deixa Mediaset

Estem parlant del reporter i periodista Marc Calderó. Tot i presentar el programa que va deixar orfe Sonsoles Ónega, no continuarà a Mediaset. La veritat és que Calderó ha rebut una oferta molt interessant que no podia rebutjar.

Marc Calderó i Sonsoles Ónega
Marc Calderó va presentar 'Ya es mediodía' durant molts estius | TELECINCO

Si escau, el destí de Calderó no és la nova cadena de Sonsoles, sinó que se'n va a La 1 de TVE per presentar un nou espai d'actualitat. El digital Bluper ha publicat que el nou projecte que presentarà el Marc estarà unit a una de les productores més conegudes del panorama audiovisual espanyol.

I no és altra que la productora Cuarzo Producciones que, en col·laboració amb RTVE, donarà espai a aquest nou programa que estarà conduït per l'expresentador de Ya es mediodía.

El reporter i presentador començarà aquest nou repte professional fora de Mediaset els pròxims mesos. Suposem que cap al mes de setembre podrem veure Calderó iniciar aquesta il·lusionant etapa que li proporcionarà nous objectius a complir.

Marc Calderó serà copresentador d'un nou espai a La 1

A més, s'ha confirmat que Calderó continuarà treballant a la franja del migdia. Per això, el comunicador tindrà com a competència el programa que va presentar fins fa tot just una setmana.

Primer pla de Marc Calderó.
Marc Calderó diu adeu a Mediaset | TELECINCO

Un altre aspecte que s'ha revelat sobre aquest nou programa a La 1 és que el català serà copresentador del format. Marc no estarà sol i la veritat és que l'acompanyarà un altre periodista per informar de tot el que passi al llarg del matí a Espanya.

Marc Calderó era conegut per tota l'audiència quan es posava al capdavant de Ya es mediodía substituint Sonsoles Ónega. Era un comodí que tenia Mediaset quan la periodista s'absentava per motius diversos.

Alhora, Unicorn Content sabia que era un presentador que agradava pels amables comentaris que rebia en xarxes per part dels seguidors del programa.