Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Asraf Beno amb el logo de 'Supervivientes'

Asraf Beno plora a 'Supervivientes': rep la notícia que més esperava

El xicot d'Isa Pantoja ha viscut la seva gala més emotiva

Asraf Beno va viure ahir, dimarts 9 de maig, la seva gala més especial a 'Supervivientes 2023' després de rebre una informació que no s'esperava. El concurs ha esdevingut tot un desafiament per al xicot d'Isa Pantoja, que no compta amb l'afecte i el suport dels seus companys.

Com cada dimarts, va tenir lloc la cerimònia de salvació per la qual un dels nominats és salvat de l'expulsió. Amb els seus vots, l'audiència va demostrar a quin supervivent dona suport fora i quins han de continuar a la corda fluixa. Asraf no va poder evitar emocionar-se en conèixer l'opinió dels espectadors sobre ell.

Asraf Beno se salva de l'expulsió

Asraf Beno s'enfrontava a Ginés Corregüela, Manuel Cortés i Jonan Wiergo a la cerimònia de salvació. Els quatre concursants van ser nominats pels seus companys i s'havien de sotmetre al judici de l'audiència per evitar l'expulsió.

Es tractava d'una de les gales més tenses per a Asraf, ja que un dels seus rivals era el fill de Raquel Bollo, amb qui ha protagonitzat diversos enfrontaments. Pujats a la ja famosa plataforma i subjectats per la corda que els salvava de caure a l'aigua, Laura Madrueño va començar la cerimònia.

Asraf Beno a 'Supervivientes 2023'
L'audiència ha salvat Asraf de l'expulsió. | Mediaset

Com és habitual, la presentadora va anar tallant la soga dels supervivents fins que només en quedés un, el qual seria el salvat per l'audiència. Amb la caiguda a l'aigua de Jonan, Asraf s'enfrontava a Manuel Cortés i Ginés Corregüela. De tots tres, només un esquivaria l'expulsió i Laura els va comunicar qui era l'afortunat.

El fill de Raquel va ser el següent a caure a l'aigua i, uns segons després, va comunicar a Asraf que era ell el salvat de l'expulsió. Després de veure com Ginés continuava nominat, el model va trencar a plorar de l'emoció en veure's salvat pels espectadors.

Gràcies a les votacions, continuarà una setmana més a Hondures i el xicot d'Isa va voler mostrar el seu agraïment a tots els que li donen suport fora: «Moltes gràcies a tots, moltes gràcies per tot l'afecte. No em vaig poder imaginar mai aquesta situació cada dia», va començar dient.

Asraf ja és el concursant de la seva edició que més vegades ha estat nominat i saber que compta amb el suport de l'audiència l'ajuda a tirar endavant. «No és fàcil i al final estàs nerviós cada setmana, és molt dur ser aquí, però això em dona un xut d'energia increïble», va afirmar.

La reacció dels concursants davant la salvació d'Asraf Beno

L'alegria d'Asraf va contrastar amb les cares de la resta dels companys que assistien atònits a la decisió de l'audiència. Al plató, la filla d'Isabel Pantoja es va alegrar pel seu noi i va donar les gràcies per la seva salvació.

Imatge d'una captura del programa 'Supervivientes' amb els concursants
No tots els supervivents s'han alegrat de la salvació d'Asraf Beno. | Mediaset

Tanmateix, l'ambient a l'illa era ben diferent. De tots els supervivents, només Adara Molinero i Jonan se'n van alegrar. Tots tres han esdevingut inseparables i és el grup que més s'enfronta a la resta de participants. Veure'l emocionat i que pugui gaudir del seu concurs sense els nervis de la nominació van fer que s'alegressin enormement per Asraf. Ara bé, Alma Bollo i el seu germà Manuel no van amagar la seva decepció davant de les votacions.

Els fills de Raquel han protagonitzat diverses baralles amb Asraf i s'han convertit en els enemics del xicot de la seva cosina. Tampoc Raquel Arias es va alegrar de la salvació, ja que en una de les proves va arribar a qualificar Beno de «traïdor». «Jo no trairia algú en la meva vida, jo no et veig clara, Raquel, estic flipant», va exclamar dolgut el model després de conèixer la seva opinió. Malgrat tot, ha estat el salvat per l'audiència i dijous que ve Ginés, Manuel i Jonan s'enfrontaran a l'expulsió definitiva.