Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique s'estrena a les xarxes socials i envia un missatge contundent

Jesulín de Ubrique ja té compte d'Instagram

Jesulín de Ubrique va desaparèixer del focus mediàtic fa uns mesos i molts van assegurar que no tornaria. Suposadament s'havia donat per vençut, així es considerava que Belén Esteban havia guanyat la batalla i que ja no hi havia res a fer. Tampoc necessitava treballar a la televisió perquè les seves empreses generaven bons ingressos, però ara alguna cosa ha canviat.

Jesulín de Ubrique, segons han explicat a 'El Programa de Ana Rosa', «està caní» i ha decidit tornar a la petita pantalla. I ho ha fet amb magnificència: a Antena 3, a TVE, a La Sexta i fins i tot a Telecincoi a CatalunyaDiari en sabem el motiu. Segons diuen, les seves empreses han deixat de ser rendibles i necessitaria guanyar més diners, per això ha tornat.

Jesulín ha decidit enfrontar-se a les crítiques i per això ha fet l'últim pas: obrir-se un compte d'Instagram. La seva filla Julia ha confirmat que el perfil és autèntic i veritable, de fet ella mateixa ho ha promocionat a les seves xarxes. Així, De Ubrique ja té dues publicacions i fan referència al seu pas per 'MasterChef Celebrity'.

«Em sento molt feliç d'haver acceptat aquest gran repte i sobretot de fer-ho amb els grans companys amb qui compartiré cuines i grans moments. Ara toca aprendre molt i divertir-se fent-ho!», ha escrit. Aquest contundent missatge deixa clar que està disposat a triomfar a TVEi a aconseguir el premi final.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jesulín de Ubrique ja no té por

Jesulín ha estat molt de temps amagat, però ha arribat el seu moment i vol aprofitar-ho al màxim. El missatge que ha enviat al seu Instagram aclareix tots els dubtes: ha tornat amb més força que mai. Per primera vegada en molt de temps juga amb avantatge perquè han anunciat la fi de 'Sálvame' i Belén Esteban està en hores baixes.

D'altra banda, el marit de Maria José Campanario està enregistrant un documental que donarà resposta als grans interrogants de la seva vida. Tanmateix, la col·laboradora es quedarà sense dret a rèplica perquè Telecincoha eliminat el seu programa de la seva graella. Ara el de Ubrique compta amb una arma més: el seu nou compte d'Instagram.