Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos preocupa tothom en revelar com es troba la seva mare

Terelu ha donat una notícia que molt pocs esperaven

Terelu Campos coneix perfectament com funciona el negoci del cor i sap que és millor no amagar res. Per això, ha donat una petita entrevista per explicar com està María Teresa Campos i les seves paraules han fet saltar les alarmes. Sí, perquè reconeix que la seva mare ha empitjorat molt en els darrers temps i ara és una dona molt dependent.

Terelu Campos està treballant de valent perquè a la seva mare no li falti de res, però tampoc pot fer gaire per ella. Només donar-li amor i intentar protegir-la dels mitjans de comunicació, aquest és el seu gran objectiu des que tot es va destapar. No vol que facin fotos perquè el seu estat no és el d'abans i María Teresa sempre ha estat molt presumida.

Terelu ha explicat que la seva mare ja no pot prendre decisions per si mateixa, tot ha d'estar recolzat per les seves filles. «Ja no és la que era i ja no pot decidir per ella sola», ha explicat en unes declaracions que recull Lecturas. La periodista viu acompanyada del personal de servei i d'una infermera que s'encarrega de totes les seves cures.

Terelu va confessar fa uns mesos que ella s'encarregava de pagar les factures del familiar perquè sentia que ho havia de fer. També l'ha ajudat econòmicament perquè María Teresa va canviar de vida d'un moment a l'altre. Va deixar de ser la reina dels matins per jubilar-se per força i allò li va generar grans maldecaps.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu Campos dona l'última hora

Terelu té clar que hi ha detalls que no donarà en públic perquè considera que pertanyen a la intimitat de la família. «La situació de la meva mare no és per tractar-la públicament. Mereix respecte i la intimitat que ha de tenir amb l'edat que té i les condicions en què està», defensava.

Campos no entén que hi hagi revistes que encara segueixin publicant fotos de María Teresa. Ella sempre ha estat generosa amb els mitjans, però ara no està bé i no vol sortir enlloc. Les seves filles encara no comprenen que els seus companys no respectin aquesta decisió.