Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de María Patiño plorant i el logo de 'Socialité'

Exclusiva: Telecinco comunica a María Patiño que 'Socialité' té els dies comptats

'La Fábrica de la Tele' es queda sense diversos dels seus programes a 'Mediaset'

María Patiño no travessa un bon moment: els responsables de Telecincohan decidit no només cancel·lar 'Sálvame', sinó també 'Socialité'. Sense gaires explicacions, Patiño descobria divendres passat que es quedava sense feina de dilluns a divendres. De fet, Kiko Matamoros confirmava a España Diario TV que la decisió s'hi havia pres de manera unilateral.

María Patiño va rebre la notícia mentre estava presentant i va haver de sortir de plató. Ara, però, tenim nova informació: els cops no s'han acabat aquí. Fonts internes de La Fábrica de la Tele asseguren que durant les últimes hores els treballadors de 'Sálvame' i 'Deluxe' s'han reunit amb la direcció per abordar el seu futur.

Foto de María Patiño al plató de 'Sálvame'.
María Patiño està realment sorpresa | Mediaset

Un dels temes a tractar era què passaria amb els altres programes que produeix La Fábrica per a Mediaset. Segons ens explica qui va estar en aquesta reunió, Óscar Cornejo, director de La Fábrica de la Tele, es reunia aquest dilluns amb els treballadors.

Així, Cornejo els informava que no només els programes 'Sálvame' i 'Deluxe' arribaran a la seva fi, sinó que el programa 'Focus', que s'emet a Cuatro també s'acabarà les properes setmanes. Cal tenir en compte que 'Focus' s'estrenava fa només dos mesos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Telecinco es carrega 'Socialité'

Totes les mirades se centraven en 'Socialité', que també produeix La Fábrica de la Tele. Doncs bé, Óscar Cornejo els confirmava ahir a la reunió que Mediasetha decidit prescindir de l'espai liderat per María Patiño. No hi ha data exacta, però la decisió ja està presa. Cornejo confessava als treballadors que Borja Prado i la seva direcció ho justificaven així: «L'empresa s'ha de reestructurar».

Just aquest mateix matí, Patiño feia broma sobre la cancel·lació de 'Socialité'. Tanmateix, queda clar que l'única cosa que li falta per saber és fins a quin dia estaré en antena. A veure si aquesta vegada no se n'assabenta per la premsa.

Imatge de María Patiño amb el rostre seriós a 'Socialité'
María Patiño té els dies comptats a 'Socialité' | Mediaset

María Patiño, sense 'Sálvame' ni 'Socialité'

Tothom va estar pendent de l'inici de 'Sálvame' d'aquest dilluns 8 de maig, després de saber-se que el programa s'acabarà d'aquí a unes setmanes. María Patiño apareixia tocada i va intentar fer humor de la situació i participar en el joc que li va proposar la direcció del programa. I és que l'espai va convertir en contingut la cancel·lació de 'Sálvame' i sembla que l'estratègia va funcionar en audiències.

Però el que no sabien els espectadors de Telecincoés que María Patiño també perdrà el programa del cap de setmana. La Fábrica de la Tele només mantindrà en audiència 'Todo es mentira', el programa de Risto Mejide a Cuatro, que no perilla. Borja Prado vol donar un nou rumb a Mediaseti ja hi ha perdedors i guanyadors.

La Fábrica de la Tele es queda sense 'Sálvame' i el 'Deluxe, la seva versió nocturna. Així mateix, haurà de dir també adeu a 'Focus' i a 'Socialité' de María Patiño, encara que queda saber la data exacta del seu darrer programa.