Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban: la notícia que deixa Andrea Janeiro molt preocupada

Belén Esteban ha explicat el que li va passar al mig del carrer

Belén Esteban va aparèixer ahir molt seriosa al plató de 'Sálvame'. I no, no només va ser perquè s'havia assabentat que cancel·larien el programa on porta col·laborant durant 14 anys, sinó també per un altre motiu de pes.

I és que la mateixa col·laboradora va explicar la veritable raó del seu aspecte deprimit. Sens dubte, la notícia que va donar no va deixar ningú indiferent, de fet, va causar força preocupació entre els seus companys per la gravetat de l'assumpte.

De la mateixa manera que el més segur és que aquesta notícia també va provocar que la seva pròpia filla, Andrea Janeiro, s'angoixés per ella. Però, què és el que va passar perquè Belén Esteban acabés molt angoixada? Doncs ja us avancem que té a veure amb la seva salut.

Imatge de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós
Belén Esteban va explicar tots els detalls del que va passar | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El gran ensurt que va emportar-se Belén Esteban per la seva salut

Com bé se sap, fa una mica més d'un any, Belén Esteban patia una aparatosa caiguda en ple directe a 'Sálvame'. El que semblava ser un simple mal gest i sense importància, va acabar convertint-se en un veritable malson per a la col·laboradora.

L'exdona de Jesulín de Ubrique va haver de sotmetre's a diverses operacions després del trencament de la tíbia i el peroné. Però com et quedes si t'expliquem que, de nou, la mare d'Andrea Janeiro ha tornat a caure? Així és, i ella mateixa va explicar què li va passar.

«Ahir vaig tornar a caure al carrer. En aquesta ocasió, i per sort, el mal ha estat a l'altra cama. Tinc tot el genoll raspat, i el pit esquerre... A més anava amb un vestit...», va explicar amb tot luxe de detalls.

Respecte a com va arribar a caure, la veritat és que Belén Esteban no va saber bé com va passar perquè arribés a acabar a terra. «Em vaig escórrer, però no sé com. Parlava amb la meva amiga i…», prosseguia el seu relat.

«Em van ajudar a aixecar-me dos nois de 15 o 16 anys», va revelar Belén Esteban. Això sí, si algú va ser fonamental en aquest dur moment va ser el mateix Miguel Marcos, el marit de la tertuliana.

«No vaig anar a l'hospital. Va venir Miguel que és sanitari», va explicar sobre que la seva parella havia estat qui li havia mirat la ferida i la va curar. Tot i que això no va anar a més, la veritat és que Belén va patir un gran dolor i va haver de bregar amb tenir la cama inflada.

Precisament per aquest motiu, la col·laboradora va estar a punt de no anar ahir a 'Sálvame'. «Aquest matí em truca plorant, em va explicar, em vaig espantar, dient no aniré al programa», va revelar María Patiño sobre com de malament ho va passar la seva companya.

Per això la presentadora va lloar la seva amiga per atrevir-se a anar a treballar en aquestes condicions. «Us heu adonat d'una cosa? Aquesta és Belén Esteban», va dir la gallega. «Cal ser valent i ja està», va concloure Belén Esteban l'assumpte.