Primer pla de Belén Esteban.

Belén Esteban no es talla i confessa perquè necessita continuar treballant

Belén Esteban no té objeccions a confessar la veritat

Belén Esteban s'equivocava fa poques setmanes en declarar que «el final de 'Sálvame' no és a prop». La col·laboradora ha vist com la cadena per a la qual treballa des de fa 14 anys ha deixat de comptar amb el programa que li ha donat tantes alegries. Ara Belén, que ha de tornar a prendre les regnes del seu futur professional, ha reconegut el motiu pel qual continuarà en actiu.

Els col·laboradors de 'Sálvame' rebien el darrer divendres la notícia de la cancel·lació del programa. Dilluns el programa de les tardes de Telecincoposava a disposició dels tertulians un assessor, un expert laboral que els va ajudar a actualitzar el seu currículum després de molts anys sense buscar feina.

'Sálvame' posa a disposició dels seus col·laboradors un expert en assumptes laborals

L'expert s'hi dirigia als col·laboradors presents al plató de 'Sálvame': «Ja sabeu que això s'acaba, però soc aquí per ajudar-vos. Soc Jesús Ripoll, assessor laboral i expert en motivació d'equips amb 25 anys d'experiència. Vosaltres, que fa 14 anys que sou aquí asseguts fora del mercat laboral, estic segur que teniu un currículum 'vintage' com a mínim, però no us preocupeu».

Foto dels col·laboradors de 'Sálvame' al plató
'Sálvame' s'acomiadarà definitivament de l'audiència després de 14 anys d'emissió. | Mediaset

El professional explicava quin seria el seu paper dilluns a la tarda. «Jo us donaré les pautes per triomfar en una entrevista laboral i, sobretot, perquè feu un bon currículum i es barallen per vosaltres. A la tornada us dono totes les claus perquè altres cadenes i programes es barallen per vosaltres i vulguin comptar-hi».

Després de la publicitat era María Patiño la primera a prendre la paraula i referir-se al final de 'Sálvame': «No és una tarda més. És una tarda molt especial perquè ja ho saben vostès, això s'acaba i cal acceptar-ho. Vull dir alguna cosa important perquè el nostre currículum és gràcies a vostès, només per això els donarem tot el que tenim i més», explicava Patiño.

Foto de María Patiño al plató de 'Sálvame'.
María Patiño es va dirigir al públic fent referència per primer cop a la cancel·lació de 'Sálvame'. | Mediaset

Després de les paraules de María, l'expert començava una presa de contacte amb cadascun dels tertulians. La primera a repassar la seva experiència professional ha estat Belén Esteban.

Belén Esteban redacta en directe el seu currículum en cerca d'un nou treball

«Tinc 49 anys i soc una dona independent des de ben joveneta», d'aquesta manera es presentava Belén Esteban davant d'allò que més aviat semblava una entrevista de feina. «Soc diverses coses, soc copresentadora, primer; segon, relacions públiques, vostè necessita el que sigui i jo li ho aconsegueixo. Tercer, soc empresària, també soc ballarina perquè vaig guanyar 'Más que baile' i cantant perquè, encara que canti malament, animo la gent».

Belén Esteban no té objeccions a reconèixer que el seu perfil és molt ampli i podria encaixar en diversos àmbits. «En esdeveniments de comunions, bodes i batejos i sobretot animo la gent, que per mi és el més important». Preguntada per les seves relacions personals, la col·laboradora va reconèixer haver amollat «indirectes», encara que li agradaria fer-ho més: «Em quedo molt a gust, però no puc».

La col·laboradora sap quin seria el seu paper en esdeveniments d'empresa: «Jo valc per a tot, aixeco fins a l'últim que hi ha a la cadira». Si alguna cosa té clara Belén, és que vol continuar treballant: «El que no vull és estar a casa meva perquè em cau a sobre, vull donar-ho tot de mi perquè tinc molt a donar encara».

Més enllà de la faceta televisiva de Belén, la col·laboradora va recordar que al seu dia va estar emprada en una coneguda cadena d'hamburgueses i també va ser cuidadora de nens. «I que no se'ns oblidi que soc empresària, cantant i ballarina», tornava a recordar. Amb tot, la seva major experiència laboral està relacionada amb la pantalla petita: «El programa de la meva vida és 'Sálvame', és casa meva», reconeixia Belén dies després de conèixer el seu final.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!