Asraf Beno motl seriós a La Casa Fuerte

Asraf es desfà en directe i dona nous detalls sobre la seva malaltia

El jove ha exposat que ha de seguir fent-se proves

La d'ahir va ser una nit molt difícil per Asraf Beno. I és que va ser expulsat de 'La Casa Fuerte' al costat de la seva noia, Isa Pantoja, i això sense passar per alt que, ja en plató, es va veure en la necessitat de demanar disculpes públiques a la seva xicota pel comportament que havia tingut amb ella.

No obstant això, aquí no va quedar tot. El jove va viure un moment realment complicat quan es va trencar en directe parlant de la malaltia que pateix, una malaltia sobre la qual va decidir donar algun detall més.

Asraf dona a conèixer la seva patologia

Fa uns dies, 'Volverte a ver' va emetre una nova entrega on van estar com a convidats Asraf i Isa. El model va decidir portar a la seva parella al programa amb l'objectiu d'explicar-li una cosa que li havia estat ocultant des de feia temps. En concret, va revelar que el seu somni d'anar a 'Supervivientes' es va trencar perquè en realitzar-li el pertinent examen mèdic van descobrir alguna cosa.

I és que, exactament, li van comentar que tenia una malaltia molt greu, una anomalia en els pulmons que podia arribar a ser mortal. És més, fins i tot va dir que li havien donat un any de vida. Un pronòstic aquest que, afortunadament, no s'ha complert.

La filla d'Isabel Pantoja es va quedar descol·locada en conèixer aquesta notícia, que el seu noi li havia ocultat a tothom. Per aquest motiu va estar patint moltíssim i el seu caràcter va canviar per complet. No obstant això, la jove va deixar palès que des d'aquest moment estaria al seu costat.

Nous detalls de la malaltia d'Asraf

Ahir, després de l'expulsió d'Asraf Beno i Isa Pantoja de 'La Casa Fuerta' van ser entrevistats per Jorge Javier Vázquez al plató. Allà van parlar del seu pas pel 'reality', de la relació que tenen i que tant s'ha comentat i fins i tot de la malaltia d'ell. Sobre aquesta última qüestió, el ja exconcursant va manifestar: «No m'agrada parlar del tema», malgrat això, a favor del programa va fer algunes declaracions al respecte.

Concretament, el marroquí, entre llàgrimes, va recordar el dur que havia estat saber que tenia una malaltia molt greu i que podia tenir un any de vida. És més, també va manifestar que li havia sigut molt complicat mantenir el silenci i no explicar-ho a ningú. Tot i això, ha reconegut que el primer diagnòstic no va ser del tot precís i la patologia que pateix no és tan greu.

Així, en saber això, va ser quan va decidir fer el pas d'explicar-li el que ha passat tant a la seva noia com a la seva família. Així mateix, Asraf va exposar que encara els metges no tenen clar què pateix. Saben que pateix una anomalia en els pulmons, però no saben descobrir el perquè. En aquest sentit, va manifestar: «No és un càncer, no és una tuberculosi, però alguna cosa serà... No ho sé encara».

A més, no va dubtar a afegir que el fet que la gent sàpiga que no està bé de salut no li agrada per una raó: «No m'agrada que em tractin de pobret, però aquest últim any ho he passat molt malament».

Isa, el suport incondicional d'Asraf

Davant la intervenció emocionada de Beno, Isa Pantoja va voler deixar palès que dona suport al seu noi en tot moment. Així, va ser ella l'encarregada d'exposar que a Asraf encara li queden proves per fer-se per anar descartant opcions. És més, va ser molt cauta i va donar a conèixer que «cal esperar per veure com evoluciona».

D'aquesta manera, la jove va aportar serenitat i positivitat al seu noi, que estava entre llàgrimes. I és que a aquest li preocupa molt el seu estat de salut, però, sap que té en la seva parella a un dels seus principals pilars en aquests moments.