Sonsoles ónega

L'atac en directe que deixa Sonsoles Ónega sense saber què dir

Sonsoles Ónega no s'esperava que dues de les seves col·laboradores s'enfrontessin en ple directe

Sonsoles Ónega s'ha quedat sense paraules, una vegada més, amb l'inesperat atac que ha llançat una de les seves col·laboradores en plena emissió de 'Ya son las ocho'.

Des que es va estrenar aquest programa, la manca de connexió entre Alexia Rivas i Rosa Benito és evident. Les dues col·laboradores del format no han sabut entendre's mútuament. I és clar, quan coincideixen en aquest plató de Telecinco, la tensió entre elles es pot tallar amb un ganivet.

Fotomuntatge de Rosa Benito i Alexia Rivas
Rosa Benito va atacar Alexia Rivas | Trendings

Sonsoles sempre intenta posar pau al programa que condueix, i quan veu que el to de les discussions puja, s'erigeix en la moderadora de mà ferma que és. No obstant això, hi ha moments en què la cosa es descontrola i fins i tot Sonsoles Ónega es queda muda.

Aquest dimarts, 15 de febrer, l'exdona d'Amador Mohedano i la periodista han tornat a protagonitzar una tensa topada en ple directe. L'exparella d'Alfonso Merlos, cansada del tracte que rep per part de la seva companya, ha decidit esclatar contra ella.

Aquest moment es va produir durant l'emissió d'aquest programa quan Sonsoles Ónega i la resta de col·laboradors estaven comentant les darreres declaracions de Rociíto en les seves recents intervencions televisives.

Va ser aleshores quan, farta dels atacs de la seva companya, Alexia RIvas no ha pogut contenir la seva indignació ni un segon més i ha esclatat dient: «No soc gilipo*es».

Sonsoles Ónega es queda sense paraules

Sonsoles Ónega no s'esperava que una simple tertúlia sobre la vida de 'la Més Gran' acabaria així. La presentadora de 'Ya son las ocho' i el seu equip de col·laboradors estaven comentant les darreres declaracions de Carrasco, però la conversa aviat va derivar a un altre tema.

Sonsoles Ónega presentarà un programa nou
Sonsoles Ónega condueix 'Ya son las ocho'  | Mediaset

Rosa Benito va voler recordar com van ser els últims dies de Rocío Jurado a Huston, lloc on va viatjar per tractar-se el càncer de pàncrees que patia. «Han passat disset anys ja i és tornar a remenar tot això», lamentava.

«Amb el que està passant és reviure una història que estava adormida. Ara sortirà el que va fer un o altre… Estàvem els que havíem d'estar, fèiem torns. Ja vaig dir que Rocío no es va quedar cap nit i ho mantinc», va assegurar la col·laboradora de Sonsoles Ónega.

Per a la guanyadora de 'Supervivientes', el viatge a Houston va ser una experiència veritablement esgotadora. «Vam agafar dos apartaments. En un vivíem Ortega Cano, Lourdes i jo. A l'altre hi havia Rocío, Fidel, la meva cunyada Gloria i José Antonio».

Rosa Benito plorant
Rosa Benito | Telecinco

Mentre que Rosa explicava tot el que va viure al costat de la cantant durant els últims dies de la seva vida, Alexia va decidir participar en la xerrada. «He volgut documentar-me perquè jo era molt petita quan això», va dir la periodista.

Segons sembla, a la mare de Chayo Mohedano no li va fer gaire gràcia que la seva companya l'interrompés mentre estava explicant la seva vida. Però lluny de deixar-la participar, Benito va optar per continuar explicant les seves vivències; ignorant Rivas.

Sonsoles Ónega no sap què fer

Sonsoles Ónega no s'esperava el que estava a punt de passar entre aquestes dues tertulianes. La bomba va explotar quan va sortir a la llum l'herència de Rocío Jurado. Amb l'únic objectiu de participar-hi, Rivas va dir que, per a ella, l'artista havia estat «molt generosa» amb el repartiment dels seus béns.

La noia no entenia per què, disset anys després de la seva mort, la família encara seguia criticant la decisió de l'artista. Aquestes paraules no li van fer gens de gràcia a la seva companya, que no va dubtar ni un instant a carregar durament contra l'ex de Merlos.

Alexia Rivas
Alexia Rivas  | Europa Press

«T'ho estava dient ara mateix, però per si no t'has assabentat...», va dir la companya de Sonsoles Ónega. Abans de deixar-la acabar, Alexia va explotar després d'haver estat ignorada durant tota la tarda.

«Escolta, Rosa. Tampoc em parlis amb aquesta condescendència. Tindré 29 anys, però no soc gilipo*es i soc aquí en igualtat de condicions que tothom», va assegurar molt molesta. «Ho sento per l'insult, però és que em sento malament, sincerament», confessava.

En un intent per calmar les aigües, Sonsoles Ónega va intervenir ràpidament per apaivagar els ànims de les dues tertulianes: «Compte entre vosaltres, que és una ximpleria això».