Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban fa les maletes i se'n va d'Espanya

Belén Esteban cada cop se sent més incòmoda a Telecinco i ha fet les maletes per anar-se'n a un altre país

Belén Esteban ha recuperat la il·lusió gràcies a un projecte que ha esdevingut l'enveja de tots els seus companys de Telecinco. La de Paracuellos ha tret a la venda un assortiment de productes d'alimentació que porten per nom 'Sabores de la Esteban'. Aquesta empresa no ha parat de créixer des que es va fundar i per sort per a la col·laboradora el seu èxit ha traspassat fronteres.

Belén Esteban ha passat moments complicats a la televisió, de fet el públic ja no li dona suport com abans i li ha girat l'esquena. Per a molts espectadors ja no ostenta el títol de 'princesa del poble', ja que hauria demostrat tenir un comportament irregular. Sap que els seus dies a la petita pantalla tenen els dies comptats, per això ha invertit en un negoci força ambiciós.

Belén Esteban somrient amb una jaqueta vermella.
Belén Esteban s'està tornant una empresària d'èxit | GTRES

Belén Esteban va concedir una exclusiva per explicar que havia obert una empresa anomenada 'Sabores de la Esteban' que pretenia fer història. Segons publica la revista Semana, la tertuliana ha complert el seu propòsit perquè els seus productes d'alimentació han arribat a Dubai. Tot fa pensar que està guanyant molts diners gràcies a la seva faceta empresarial, ja que havia fet una gran inversió.

Belén va acudir al programa La Resistencia, espai on els convidats solen revelar quants diners tenen en els seus comptes bancaris. Els espectadors se'n van quedar sense alè quan l'ex de Jesulín d'Ubrique va destapar el seu patrimoni. Tots esperaven que fos molt més elevat, però ella va explicar que acabava de fer una inversió de mida colossal.

La col·laboradora de Telecinco ha comprat diversos camions perquè reparteixin els seus productes i sempre que en pot fa publicitat d'ells. Està aprofitant el seu abast mediàtic per cridar l'atenció i aconseguir crear un negoci rendible pel que pugui passar en el futur. Cada dia se sent menys còmoda als platós de televisió, així que està desitjant tenir una alternativa.

Belén Esteban fa negoci fora d'Espanya

Belén Esteban ha marxat d'Espanya per concedir una entrevista explosiva a la revista Semana, espai on ha donat declaracions interessants. Assegura que 'Sabores de la Esteban' ha traspassat fronteres i que té clients als països més importants del moment. A partir d'ara passarà molt de temps viatjant, ja que vol que el seu negoci adquireixi la magnitud que es mereix.

L'ex de Jesulín no vol dependre de res ni de ningú, de fet fa un temps que no parla de la seva vida a la televisió. Pensa que està capacitada per a altres projectes, així que no vol perdre energia a enfrontar-se als enemics. Resulta curiós que justament hagi pres aquesta decisió quan Paz Padilla, la seva gran rival, ha abandonat Sálvame.

Esteban va tenir un enfrontament bastant fort amb la presentadora Paz Padilla i va insinuar atreviments força forts sobre ella. Les xarxes socials pensen que l'andalusa no es vol posar la vacuna de coronavirus i tot és responsabilitat de la tertuliana. Aquesta discussió s'ha acabat en tragèdia, ja que Padilla es nega a compartir espai amb la mare d'Andreita.

Belén Esteban decep els caps de Telecinco

Belén ha promès que no abandonaria Sálvame, programa en què col·labora més d'una dècada. Però cada cop està més lluny del format i el seu comportament ha fet fora els seus pesos forts, com per exemple Paz Padilla. És possible que els seus responsables estiguin molestos amb ella, ja que és evident que tard o d'hora acabarà deixant la televisió.

Miguel Marcos, marit de la col·laboradora, està encantat amb 'Sabores la Esteban'. És un negoci que està adquirint una gran popularitat i que és molt més tranquil. Miguel no se sent còmode davant de les càmeres, per això no vol que la seva parella estigui als platós de televisió.