IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Brutals atacs a Cristina Pedroche després de la mort de la seva àvia

La presentadora ha rebut una allau de crítiques a través de Twitter

Cristina Pedroche després de la mort de la seva àvia
Cristina Pedroche rep crítiques després de la dura notícia de la mort de la seva àvia | GTRES

Durant aquestes setmanes de confinament s'han produït diversos morts a causa del coronavirus, i sobretot en persones grans. El dijous 2 d'abril, li va tocar a la família de Cristina Pedroche viure un dels moments més durs de la seva vida després de confirmar la mort d'una de les seves àvies.

La defensa de Carme Chaparro

Segons FormulaTV, davant la dura notícia de la Cristina, alguns usuaris de Twitter van bolcar tota la seva ira contra la presentadora. Aquests atacs, en uns moments tan durs, han estat una cosa que Carme Chaparro no ha volgut passar per alt.

La periodista de Cuatro ha criticat i ha titllat de «miserables» a tots aquells que s'alegraven d'una cosa tan trista com la mort d'un ésser estimat. «Però ¿quina merda de gent s'alegra de la mort d'una dona gran perquè és l'àvia de Cristina Pedroche i no els agrada la seva 'suposada' ideologia o la del mitjà en el qual treballa? S'ha de ser miserable», ha lamentat la catalana.

Tal com afirma FormulaTV, a canvi que tots aquests usuaris, Chaparro va aprofitar per enviar tot el seu afecte a la vallecana en aquesta difícil situació, alhora, que assenyalava un detall, que podria haver passat desapercebut, de tots els perfils que abocaven insults a la model. «Mireu les icones dels menyspreables», fent referència a logos de VOX i les banderes d'Espanya que lluïen diversos comptes.

La pèrdua de Cristina Pedroche

El més trist és que, a causa de l'estat d'alarma que estem vivint i l'aïllament, ni ella ni els seus familiars més pròxims han pogut acomiadar-se del seu ésser estimat tal com ha explicat la col·laboradora de 'Zapeando' a través d'un emotiu missatge d'Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Están siendo días muy duros. Días horribles. Parecen sacados de una pesadilla de la que, no solo quiero, sino que NECESITO despertar. Están falleciendo muchas personas (no solo a causa del virus) y no nos dejan despedirnos de ellos. No nos dejan estar con nuestros familiares, no nos dejan velarles. Darles el último adiós nos hace ser seres humanos. Estar acompañados en el duelo. Sé que la causa por la que todos estamos luchando es más importante y por eso no salgo de casa, por eso no voy a darle un último beso a mi abuela Dominga. Un abrazo a mi tía Chule y a mi tía Ángela. Un beso a mi primo Iván. A mi primos Dani, Edu, Angelines, Cristi, Vanesa... A ellos ya se lo daré cuando podamos volver a salir. A ti abuela, ya no podré, pero sé que estarás con tu hermanita. . Este corazón es mi forma de velar a los que ya no están. Muchísimo ánimo a todos los familiares que estáis pasando por esta situación de no poder despediros de vuestros seres queridos. No estáis solos. Estamos todos juntos.

Una publicación compartida de cristipedroche (@cristipedroche) el

«Estan sent dies molt durs. Dies horribles. Semblen trets d'un malson del qual, no només vull, sinó que necessito despertar. Estan morint moltes persones — no només a causa de virus — i no ens deixen acomiadar-nos d'ells. No ens deixen estar amb els nostres familiars, no ens deixen vetllar-los [...] Sé que la causa per la qual tots estem lluitant és més important i per això no surto de casa, per això no vaig fer-li un últim petó a la meva àvia Dominga», va recordar Pedroche.


Comentaris

envia el comentari