YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els atacs que ha rebut Mila Ximénez: «Està malalta, però no de càncer»

La col·laboradora de 'Sálvame' titlla de «pirada» a la germana d'Àlex Casademunt per plorar la seva mort

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
«Mila Ximénez està malalta, però no de càncer», greus acusacions a les xarxes socials | Twitter (@lecturas)

Després d'un mes d'absència, Mila Ximénez ha tornat al plató de 'Sálvame' i ha fet un comentari que ha indignat a molts seguidors del programa i usuaris de les xarxes socials. 

El comentari de Mila Ximénez

La mort d'Àlex Casademunt ha commocionat a tot Espanya i molts mitjans de comunicació s'han fet ressó. De fet,  'Sálvame' no ha estat l'excepció i fins i tot ha emès imatges de l'accident de trànsit que va patir el cantant a Mataró (Barcelona). És més, el dia del funeral, l'equip del programa va viatjar fins a Mataró per emetre la vetllada en directe. 

Davant les emotives imatges en què apareix la germana del cantant, Cristina, completament enfonsada, Mila Ximénez va fer un comentari fora de to: «Està pirada», va dir la periodista. Precisament per aquest comentari, la col·laboradora ha rebut desenes de crítiques a les xarxes socials. 

«Està malalta de maldat»

Els fans del programa i del cantant no han dubtat en atacar a la sevillana i titllar-la de mala persona. «Aquest és un missatge per a Mila Ximénez: la germana d'Àlex no està pirada, només està destrossada per la mort del seu germà. Vostè és massa dolenta i no és capaç d'empatitzar. Només diré que el karma és savi», ha manifestat una usuària de Twitter. 

«Aquesta dona ha pres tantes drogues que està malalta, però no de càncer sinó de maldat. Sempre ha sigut dolenta, i amb l'edat pitjor», ha afirmat un altre usuari. 

«Comentari molt fora de lloc i molt desagradable per part de Mila Ximénez pensant que tenia el micro apagat: 'Està pirada'. Estem bojos? De debò, aquesta dona es mossega i s'enverina. I després pretén que empatitzem amb el seu dolor», ha criticat un altre usuari.

«Sentir a Mila Ximénez dir que la germana d'Àlex està pirada per plorar la mort del seu germà i abraçar el seu taüt, és ser una persona dolenta, inhumana i poc empàtica. He de recordar-li a aquesta senyora les seves accions, crits, gestos i posats a 'Gran Hermano Vip'. Té el càncer en l'ànima, senyora».

«Hauria de disculpar-se públicament»

A més, molts seguidors del programa han exigit que la periodista i el programa demanin disculpes públicament. «'Sálvame' m'agradaria que Mila Ximénez demanés perdó per dir 'pirada' a la pobra germana d'Àlex Casademunt. Aquesta senyora no té ànima o què passa. Quina vergonya».

«Vergonya de programa i vergonya de col·laboradors, sobretot Mila Ximénez. Quina poca empatia i quina falta d'humanitat. Hauria de demanar disculpes públicament per les seves fastigoses paraules cap a la germana d'Àlex Casademunt».

«Espero que Mila Ximénez i el programa, 'Sálvame', tinguin la humanitat i la decència de demanar perdó a la família d'Àlex».


Comentaris

envia el comentari