Protagonistes de la nova temporada de la sèrie 'Élite'

Coronavirus en una exitosa sèrie de Netflix: Obligats a deixar de rodar

De moment no hi ha data per reprendre les gravacions

La sèrie espanyola Élite ha aconseguit traspassar fronteres i convertir-se en un autèntic fenomen en mig món, sobretot a Llatinoamèrica. Destinada en principi a un públic juvenil, les tres temporades de la sèrie de Netflix han enganxat també a molts adults. La gravació de la quarta temporada va començar aquest mateix dilluns 3 d'agost, però el rodatge va durar només un dia per la detecció d'un cas de coronavirus entre els integrants de l'equip. 

Cancel·lació del rodatge

Segons informa 'FormulaTV', es va poder detectar el cas de Covid gràcies a la realització de proves periòdiques, que han evitat, de moment,  un possible brot dins l'equip. La plataforma va decidir interrompre immediatament el rodatge, i tots els actors i components del personal de gravació s'hauran de sotmetre novament a un test en els propers dies. De moment, no han volgut revelar el nom de la persona contagiada. Tampoc es coneix quan es reprendran les gravacions, ja que dependrà de l'evolució de les anàlisis i de si es detecten més contagis. 

Noves cares

Tal com es va anunciar a finals del mes de juny, en aquesta quarta temporada es podran veure  noves cares que formaran part de l'elenc, entre elles Andrés Velencoso, Diego Martín, Manu Ríos, Carla Díaz, Martina Cariddi i Pol Granch.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the Élite family @manurios, @carladiazact, @_martinacariddi_ & @polgranch.

Una publicación compartida de Élite (@elitenetflix) el

Netflix encara no ha revelat el paper que tindrà cadascun dels nous actors, però d'una forma o altra es relacionaran amb els ja veterans Miguel Bernardeu, Itzan Escamilla, Arón Piper, Omar Ayuso, Claudia Salas i Georgina Amorós. De ben segur que en aquesta quarta temporada es trobarà a faltar la presència  d'Ester Expósito, Danna Paola, Álvaro Rico, Mina el Hammani i Jorge López. 

Eduardo Chapero-Jackson i Ginesta Guindal seran els directors d'aquesta nova entrega, que comptarà amb Jaime Vaca, David Lorenzo, Almudena Ocaña i Esther Morales com a guionistes. Entre els productors hi ha Carlos Montero, Diego Betancor i Jaime Vaca.