Primer pla de Raquel Mosquera a 'Supervivientes'.

L'audiència agafa una altra mentida a Raquel Mosquera en ple directe a Supervivientes

Raquel Mosquera continua al punt de mira

Raquel Mosquera serà una de les reines indiscutibles d'aquesta nova edició de 'Supervivientes', no en tenim cap dubte. I és que ja des de la primera gala ha protagonitzat una topada amb Jorge Javier Vázquez.

I és que sabem que el presentador i la vídua de Pedro Carrasco no acaben de congeniar, una cosa que ja demostren cada vegada que coincideixen en un plató de televisió.

Les espurnes salten entre tots dos i cap no és capaç de controlar l'animadversió que sent per l'altre. Una cosa que, com era evident, també els passa a milers de quilòmetres de distància.

I és que ni tan sols Hondures aconsegueix mitigar el fet que Vázquez és i seguirà sent un fidel defensor de la més gran enemiga de Mosquera: Rocío Carrasco.

Mosquera no ha tingut l'oportunitat de saltar de l'helicòpter, i per això no ha trigat a queixar-se. I així els ho ha fet arribar en nom de la resta de companys als quals també se'ls ha negat aquell moment que dona el tret de sortida al reality.

Tot i això, Jorge no li ha permès que digués res a més. «Estic farta d'aquestes situacions», li ha retret. «Mira que jo vaig ser el petit de tres germans».

Foto de Raquel Mosquera a 'Supervivientes'
Raquel Mosquera a 'Supervivientes'. | Telecinco
 

Intentant calmar els ànims, la perruquera ha volgut fer-li una mica la pilota i li ha dit «però si ets molt maco». Un elogi davant el qual el presentador li replicava «no em vas dir això mateix l'última vegada a plató».

Recordem que el presentador acabava perdent la paciència durant l'entrevista que ell va fer al 'Deluxe', sobretot perquè la perruquera es negava a respondre cap de les preguntes que li feien.

Raquel ha deixat anar una mentida que el públic no ha passat inadvertida. Ha dit que va quedar segona quan va participar a 'Supervivientes' i no és així. El segon finalista va ser Logan.

La guerra interminable entre Raquel Mosquera i Jorge Javier Vázquez

A més, tampoc portava les suposades proves que li servirien per defensar-se dels atacs de Rociíto. «Se t'ha enxampat en innombrables mentides», acusava Jorge Javier a Mosquera.

«Això és mentida. Tu hauràs mentit, jo no. En què he mentit si no m'heu deixat acabar el que va passar aquella nit? Ho recordo una altra vegada», replicava ella alhora. I era quan Vázquez acabava perdent la paciència.

«Raquel, ja no cola. El que passa és que com que estàs totalment acorralada estàs faltant al respecte», sentenciava el de Badalona.

«Has quedat com una indocumentada, com una persona que està totalment aliada amb l'ésser, que et maneja, et manipula i t'utilitza», deia en referència a la seva amistat amb Antonio David.

«Rocío Carrasco ha aportat molta documentació», prosseguia. «I tu, sense veure això i sense tenir la més mínima consideració, en aliança amb l'ésser, l'has anomenat públicament mala mare amb el dolor que això produeix».

«Tu imagina't que ho hagués dit de tu. No et semblaria injust?», l'increpava. Tot i que ara que Carrasco ha passat a formar part de la llista negra de Telecinco, no els quedarà cap altre remei que arribar a un acord.

L'acord que els portarà a entendre's vulguin o no, ja que encara que no se suportin, això que Raquel és una fera televisiva és innegable.

I és que el públic ja s'ha mostrat molt contundent. «Pecaré i veuré 'Supervivientes' perquè, encara que no em caigui bé Jorge Javier, ho veuré per Adara Molinero i Raquel Mosquera», assegurava una usuària a Twitter.

Mentre que a altres no se'ls ha escapat el fet que Mosquera ja ha protagonitzat les primeres esbroncades a Hondures i ha explicat alguna mentida.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!