Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós

«A Ana Rosa Quintana no li van fer res, la doble vara de mesurar»: L'audiència esclata

Ana Rosa Quintana no va ser objecte de burles quan va donar una de les notícies més importants de la seva vida

Ara 'Sálvame' està com un nen amb joguina nova. Sí, perquè el programa més polèmic de Telecinco ha trobat la gallina dels ous d'or amb la notícia bomba de la setmana: l'embaràs de Jesulín i María José Campanario.

Així ho van demostrar el passat dimarts 7 de desembre, tan sols unes hores després de conèixer-se l'exclusiva del destre i l'odontòloga. Per això, 'Sálvame' va optar per l'enginy i va crear un esquer per a l'ocasió que no ha agradat gens a gran part de l'audiència.

Principalment perquè va deixar en evidència la doble moralitat del programa, que és capaç de burlar-se de certs personatges quan a altres ni se'ls toca encara que tinguin les mateixes coses en comú.

A Ana Rosa Quintana ni se la toca

Que María José Campanario esperi el seu tercer fill va ser una notícia que va sacsejar la premsa del cor. Una cosa tan inesperada que fins i tot als futurs pares els va costar assimilar. Tot i això, és un fet i d'aquí a sis mesos un nou Janeiro veurà la llum del dia.

Una notícia que 'Sálvame' es proposa explotar al màxim comptant amb la col·laboració de Belén Esteban i la seva incontenible verborrea. N'és una prova la manera com el programa va començar l'emissió dimarts passat amb un esquer una mica polèmic.

Foto de la parella
Jesulín i Campanario esperen el seu tercer fill i 'Sálvame' es frega les mans | GTRES

Amb la cançó de 'Millenium' de Robbie Williams i unes imatges de com es produeix un embaràs donaven la notícia. El que crida l'atenció és que ho van fer assenyalant que Jesulín amb 48 anys i un sol testicle i María José, amb 42, serien pares de nou.

A més a més, el redactor encarregat de llegir les declaracions del destre a la revista on va donar l'exclusiva, ho va fer amb accent andalús i certa sorna. Un compendi d'accions que va dividir l'audiència i va crear un debat sobre la doble moralitat del programa.

El més criticat va ser que a 'Sálvame' fessin broma amb el fet que María José Campanario fos mare amb 43 anys. Una cosa que no van fer en altres casos, com per exemple el d'Ana Rosa Quintana que va tenir els seus bessons molt superats els 40.

«Usen un embaràs com a mofa, però que amb Ana Rosa i els seus 49 anys sent mare no li van fer res, la doble vara de mesurar», denunciaven.

Els espectadors carreguen contra 'Sálvame' pels seus polèmics comentaris sobre Campanario i Jesulín

Un cop al plató, els col·laboradors i Nuria Marín van continuar fent mofa sobre la notícia de la nova paternitat de Jesulín. «Sembla que on posa l'ull posa la bala i només amb un testicle», assenyalava la presentadora. «La notícia és que encara tinguin relacions», afegia Kiko Hernández.

Posant sobre la taula l'edat de María José Campanario, la presentadora es va mostrar una mica molesta: «També importa l'edat de l'home». Tot i això, van voler centrar-se en els riscos que podria patir Campanario si se sumava la seva edat als problemes de salut que arrossega fa temps.

 

Un fet que seria impensable amb altres famoses que també van decidir ser mares superats els 40 com a Ana Rosa Quintana o Toñi Moreno, que va tenir la seva primera filla amb 47 anys.

De fet, què hauria passat si Belén Esteban anuncia que està embarassada amb 48 i a més amb els seus problemes de salut? Segurament ho haurien celebrat amb tots els luxes i no haurien aprofundit com suposaria d'arriscat tant per a la mare com per al nadó.

No obstant això, hi va haver part de l'audiència que sí que li va agradar l'esquer, ja que van lloar l'originalitat del vídeo i el van aplaudir. «L'esquer de l'embaràs de Campanario és meravella pura, fantasia, or pur», opinava una seguidora. «Sou els millors», assenyalava una altra.