Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb el rostre seriós i caminant pel carrer

Raquel Sánchez Silva parla dels seus fills: «No m'ho puc permetre»

Raquel Sánchez Silva parla alt i clar sobre la conciliació familiar en una xerrada amb Alberto Chicote

Raquel Sánchez Silva, qui es troba en plena actualitat per la reobertura del cas de Mario Biondo, el seu exmarit mort, ha parlat dels seus fills. I és que la presentadora té dos bessons de 6 anys i la vida li ha fet un gir de 180 graus des que és mare.

Captura de Raquel Sánchez Silva parlant amb Alberto Chicote en el seu programa de La Sexta
Raquel Sánchez Silva se sincera amb Alberto Chicote en el seu programa | LA SEXTA

Dimarts passat, a 'Fuera del mapa', Raquel va estar amb Alberto Chicote parlant sobre aquest i altres temes personals relacionats amb la seva vida. En concret, va posar el focus en la conciliació familiar i considera que aquesta «no existeix».

«Els nens són una onada que et passa per sobre i t'enganxa una rebolcada. És tan intens tot, el més intens i emocional que puguis arribar a viure a la teva vida», ha expressat Raquel Sánchez Silva sobre la maternitat.

«No hi ha conciliació familiar», sentència Raquel Sánchez Silva

Una afirmació que resumeix aquests 6 anys de vida dels seus bessons, Mateo i Bruno, dels quals amb prou feines parla davant dels mitjans. «Cada vegada estic menys fort perquè ells estan cada cop més actius, són nens molt vitals. Ens reclamen molt perquè cada cop que tenim oci estem amb ells», ha dit la periodista.

Per a l'expresentadora de Telecinco, «la conciliació no existeix» perquè per cuidar els teus fills cal dedicar-s'hi cada dia de l'any. «Tu has de fer que tot encaixi amb fitxes impossibles i després al final tot cau», ha explicat a La Sexta.

Imatge de Raquel Sánchez Silva posant mirant a càmera i mig somrient
Raquel Sánchez Silva sol tenir molta cura de la seva vida íntima | EUROPA PRESS

I és que amb la feina que ha tingut Raquel al llarg d'aquests últims anys, pot estar diversos mesos fora de casa i d'altres passar-los a casa seva. «És un disgust per a tots, però els he de garantir futur, menjar i viure, i és la meva responsabilitat tant com estar amb ells i jugar», exposa.

«No estic en una situació de poder rebutjar, no m'ho puc permetre. Els nens s'hi adapten, però no pensem que per això ho accepten i els sembla bé», ha finalitzat el seu 'speech'.

La importància de la salut mental

Un altre dels assumptes destacats del qual ha parlat Raquel Sánchez Silva en aquesta entrevista és la salut mental. Considera que cal no parar massa atenció al que expliquen d'un a les xarxes socials. El cas és que Raquel ha rebut insults i amenaces de mort, i no només cap a ella, sinó també per als seus bessons.

Captura de Raquel Sánchez Silva amb unes bosses d'escombriaires i parlant amb Alberto Chicote en el seu programa de La Sexta
Raquel Sánchez Silva se sincera amb Chicote: «Hi ha molt d'odi i crueltat» | LA SEXTA

«Vaig ser de les primeres a tenir compte a Twitter, i jo ho vaig viure amb total llibertat. Enamorada de les xarxes, esperançada. Però avui dia poden niar molt odi i crueltat», ha confessat.

«Hi ha moltíssims comentaris i missatges que ja no només van dirigits a tu, van dirigits a la teva vida, als teus fills, amenaces de mort. A ningú li agrada que l'insultin ni que l'assetgin. En el meu cas, m'ha agafat amb una edat en què em pot fer mal, però no em pot enderrocar», ha explicat sobre aquest assumpte tan dolorós.

Raquel Sánchez Silva segueix guardant silenci sobre el 'cas Mario Biondo'

Encara que durant les últimes setmanes no es parla d'una altra cosa a la televisió que no sigui de l'estrany cas de la mort de Mario Biondo, Raquel ho té clar. I és que la comunicadora defuig a comentar res respecte a aquest assumpte tan dolorós per a ella.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo el dia del seu casament | Europa Press

Raquel Sánchez Silva va ser atacada pels pares de Mario Biondo, càmera i exmarit de la comunicadora que va morir el maig del 2013 a casa seva, a Madrid. Els progenitors de l'italià van retreure el comportament de Raquel, que no hauria posat de part seva perquè el cas s'aclarís d'una vegada per totes.