Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Marieta a la final de 'Supervivientes'

L'audiència de 'Supervivientes' deixa clar per què no hauria de guanyar Marieta Díaz

La final de 'Supervivientes' ha arrencat entre acusacions de trampa cap a l'organització i amb un clar favorit

La final de l'edició més tensa de Supervivientes ja és aquí. Enmig d'acusacions de trampa i una gran polèmica, els concursants han aterrat a les instal·lacions de Mediaset.

Marieta Díaz, Arkano, Pedro García Aguado i Rubén Torres són els quatre finalistes de l'edició.

I allà els rebia Sandra Barneda, ja que recordem que Laura Madrueño no podrà ser present en encarar la imminent estrena de Supervivientes All Stars.

Una final força apressada i que ha enfrontat molts problemes. Entre ells, la d'un clar favoritisme cap a Ángel Cristo o fins i tot una agressió fora de càmeres protagonitzada per Arantxa del Sol.

Captura de Marieta i Torres a la final de 'Supervivientes'
Marieta i Torres a la final de 'Supervivientes' | Telecinco

A més, cal destacar que molts concursants com Rocío Madrid o Laura Matamoros han manifestat obertament la seva disconformitat amb el tracte que han rebut.

Polèmica rere polèmica, la veritat és que des de Supervivientesno han deixat de protagonitzar titulars. Tot plegat, potser enmig de la gran desesperació de la cadena per aixecar audiències.

Així, per descomptat que en una nit de tanta tensió i nervis, els espectadors han deixat molt clar a les xarxes socials per què no hauria de guanyar Marieta.

Captura de Marieta a la palapa de Supervivientes
Marieta Díaz, una de les grans protagonistes de l'edició | Mediaset

L'audiència de Supervivientes, contundent davant la final

"Ximpleries que guanyi una dona, cal ser honest, i per això el millor és Torres", han manifestat.

"Si Aurah Ruíz estigués un altre gall cantaria, perquè ella ha jugat com un home i no s'ha volgut anar mai", asseguren. "Pena que no sigui a la final, així que guanyador Torres", sostenen amb seguretat.

Una opinió que sembla compartir la gran majoria. "Arribat el moment, i després de tot el que s'ha viscut a l'illa, espero que guanyi Torres o Pedro", es pot llegir a les xarxes socials.

"Per mi són els dos que més s'ho mereixen. I per mi crec que el premi ha d'estar entre ells dos", destaquen.

Muntatge de Pedro García Aguado, Marieta Díaz i Rubén Torres com a finalistes de Supervivientes
Pedro García Aguado, Marieta i Torres són els finalistes de 'Supervivientes' | Mediaset

"Algú més per aquí amb mi que el nostre Torres ha de ser guanyador avui?", prossegueixen els comentaris sobre això. "Ells tenen la resposta a la trampa que ens han fet a l'audiència, que suposadament decidim qui volem que guanyi".

D'aquesta manera, s'han queixat pel fet que premiïn l'actitud que ha tingut Marieta al reality. "Flipo molt amb el que la gent adori i premiï l'ésser infantil, problemàtica, manipulable i insuportable", sentencien.

De fet, hi ha qui assegura que l'estratègia de Supervivientes des del principi sempre ha estat que guanyi Pedro García Aguado.

"L'organització està molt enfadada per les acusacions de manipulació i favoritisme: «Ens dol escoltar aquestes coses». Mana nassos", escriuen a les xarxes socials.