Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Marta Riesco amb una imatge amb el seu xicot Alejandro Caraza

Marta Riesco s'entrena com a col·laboradora a 'Ni que fuéramos' parlant del seu xicot

Marta Riesco s'estrena com a col·laboradora a 'Ni que fuéramos' parlant sobre la seva nova relació

Marta Riesco s'ha estrenat com a col·laboradora a Ni que fuéramos. I és que a més a més de reportera, sembla que la noia també passarà a comentar els temes d'actualitat amb la resta de tertulians.

A més, ho ha fet tractant un tema que afecta directament la seva vida personal. Així, Riesco està disposada a parlar sobre el seu nou amor. Després de com ho va passar de malament amb l'escàndol d'Antonio David Flores, ara la reportera ha recuperat el somriure.

Per començar, Marta pot presumir d'haver tornat a la televisió gràcies al canal Quickie i dedicar-se a la feina que més estima, micròfon a la mà.

Captura de Marta Riesco a 'Ni que fuéramos'
Marta Riesco parla sobre la seva nova relació a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie, TEN TV

I no només això, sinó que personalment tampoc li va gens malament, ja que gràcies a Alejandro Caraza ha recuperat la il·lusió. Un amor del qual ja presumeix a les xarxes socials i sobre el qual s'ha desfet en afalacs.

D'aquesta manera, no hi ha dubte que Caraza, que fos concursant de La Voz, ha sabut robar-li el cor. "És una persona meravellosa, increïble", ha presumit sobre ell.

"Guapo, talentós, bona gent, em fa riure, em diverteixo amb ell, gaudeixo de la seva companyia, de les converses i em sembla un oncle increïble".

Marta Riesco s'ha estrenat a 'Ni que fuéramos'

Una connexió que han creat en molt poc temps i davant la qual Marta Riesco no dubta a cridar els quatre vents que torna a estar enamorada.

"M'encantaria que vingui a cantar", ha confessat a Ni que fuéramos quan li han preguntat sobre això. És més, tots dos han participat junts en un videoclip.

"No estic tan enamorada que amb el 'pájaro' (Antonio David), però perquè encara ens estem coneixent", afegia tot seguit restant-li una mica d'impacte al tema.

Captura de Marta Riesco amb María Patiño a 'Ni que fuéramos'
Marta Riesco se sincera amb María Patiño sobre el seu nou amor | Canal Quickie, TEN TV

Tot i això, no hi ha dubte que des de fa un parell de setmanes, aquest noi ha aconseguit robar-li el cor del tot.

Tots dos van coincidir en un esdeveniment a Múrcia, i una amiga l'informava que el cantant volia gravar-hi un videoclip. I, quan es van conèixer, les espurnes entre tots dos no trigaven a saltar.

"Era un noi que m'encanta i que jo havia donat 'like' a un vídeo seu feia dos dies", compartia Riesco a les xarxes socials.

"Amb dues paraules que em va dir, vaig trigar 5 minuts de rellotge a enamorar-me. I jo ja sabia que jo estaria al videoclip amb cara de ximple. No estava actuant", confessava molt feliç per aquesta etapa que li toca afrontar.