Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de María Patiño amb rostre seriós i, al costat, un gràfic de barres descendent amb el logo de 'Ni que fuéramos Shhh'

Audiències ahir: els problemes de María Patiño i el canal Ten són cada cop més greus

María Patiño ha començat a patir més d'un revés al canal Ten amb 'Ni que fuéramos', per a desgrat d'ella

María Patiño ha començat la setmana molt feliç i il·lusionada amb l'arribada de Ni que fuéramos a la televisió tradicional. El format ha aterrat al canal Ten TV.

És veritat que María Patiño i el seu equip han aconseguit bones dades els dos primers dies, però la cosa ha començat a torçar-se. Les audiències d'ahir han evidenciat que comencen a sorgir els problemes. I això no beneficia ni el format en si ni el mitjà.

Captura de María Patiño discutint amb Chelo-García Cortés a 'Ni que fuéramos'
María Patiño ha comprovat que no tot és de color de rosa per a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie, TEN TV

María Patiño comença a tenir dificultats amb les audiències de Ni que fuéramos

María Patiño, que ha tingut un conflicte amb Lydia en ple directe, estava molt feliç per les dades d'audiències de Ni que fuéramos. I és que dilluns el programa va aconseguir a Ten TV un 3,2 % i 258.000 espectadors. Sense oblidar que dimarts va fer un salt important i va arribar al 4,1 % i 328.000 seguidors, fent rècord.

Tot i això, des de dimecres ha començat a baixar. Aquest dia va perdre sis dècimes respecte al dia anterior. Per això va haver de conformar-se amb un 3,5 % i 273.000 televidents.

Encara que el pitjor per a María ha estat conèixer aquest matí les dades d'audiències d'ahir dijous. El format va aconseguir el resultat més baix de tota la setmana i n'evidencia el descens. Es va quedar només amb el 3 % i 233.000 espectadors.

D'aquesta manera, sembla haver quedat clar que, de mica en mica, l'espai ha perdut força i això és preocupant. Ho és no només per a l'equip de Ni que fuéramos, sinó també per a Ten TV que esperava potser millors xifres. Encara més, no aconsegueix captivar el públic de més de 65 anys, ja que la seva última dada en aquest sentit és que no ha passat de l'1,3 % en aquesta franja.

I aquesta baixada també es percep a les reproduccions a YouTube. De les 256.000 visualitzacions de dimarts, va passar dimecres a 195.000 i ahir dijous a només 149.000.

Això sí, hi ha dos aspectes positius. El primer és que continua liderant al target de gent entre 25 i 45 anys, amb un 9 %. El segon és que, malgrat aquest descens, continua sent el més vist a Ten.

Captura de pantalla del programa 'Ni que fuéramos Shhh' emès el 6 de juny de 2024 on apareixen tots els col·laboradors asseguts en una taula central al plató
María Patiño ha vist la notable pèrdua d'audiència en només dos dies | Canal Quickie

Tot i que encara hi ha aspectes positius, és clar que Patiño i els seus companys han de començar a prendre mesures. Aquesta baixada considerable en només una setmana és indicatiu que alguna cosa no funciona. Aquesta cosa pot ser que els dies en què han faltat col·laboradors estrelles com Kiko Hernández o Belén Esteban, el públic no s'enganxa tant al format.

Caldrà esperar per veure com evolucionen les audiències i per comprovar si aquests revessos han estat quelcom puntual o no. Qualsevol cosa pot passar.

María Patiño topa amb una alegria davant aquestes problemàtiques

María Patiño, però, també ha rebut una bona notícia que li ha fet molta il·lusió. A l'emissió d'ahir ha conegut en directe que Ni que fuéramos, en menys d'un mes de vida, ja ha aconseguit un premi.

En concret, ha rebut el guardó al millor programa d'entreteniment que lliura el mitjà Algo Pasa TV. Ho ha aconseguit per sobre d'espais com Supervivientes, La Isla de las Tentaciones i fins i tot d'Operación Triunfo.

Conèixer això ha fet que la periodista gallega s'hagi dirigit als espectadors sense poder parar de somriure. Els ha dit: “Us menjaré la boca a tothom. Que fort”.

Víctor Sandoval, per la seva banda, ha manifestat: “Quina meravella, enhorabona, David Valldeperas”. I Lydia Lozano s'ha mostrat gratament sorpresa: “De veritat? És que no m'ho puc creure”.