Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge en primer pla amb Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega

Descobreixen la mentida darrere del cabreig d'Ana Rosa Quintana amb Sonsoles Ónega

Ana Rosa Quintana, en peu de guerra amb Sonsoles Ónega pel que ha passat amb un reporter durant el directe

Ana Rosa Quintana ha declarat la guerra de manera definitiva al seu gran rival de les tardes, Sonsoles Ónega. I tot arran d'una topada que la presentadora de TardeAR ha tingut amb un reporter de Y ahora Sonsoles en ple directe.

Tot començava després que el reporter en qüestió irrompés en el pla durant la retransmissió que estaven fent al programa d'Ana Rosa Quintana. Una prova més que definitiva que la guerra entre cadenes està en el seu punt més àlgid.

Ana Rosa Quintana donava pas i tractava de contactar des del programa amb un grup de dones afectades per un cap que les gravava al lavabo de la seva empresa. Una situació que han volgut denunciar públicament i de la qual, per descomptat, nombrosos programes se n'han fet ressò. Inclòs el de Sonsoles Ónega.

Captura d'Ana Rosa Quintana molesta a 'TardeAR'
Ana Rosa Quintana s'enfronta a un reporter de 'Y ahora Sonsoles' | Telecinco

En aquest moment, Quintana connectava amb la reportera enviada al lloc. “Marxem fins a Sax. Rosa és la portaveu de les víctimes d'aquest cap tafaner”, anunciava. Tot i això, mentre intentaven obtenir les seves declaracions, es podia observar alhora un reporter de Y ahora Sonsoles entrevistant simultàniament una altra de les afectades.

Un fet que va provocar l'enfado d'Ana Rosa Quintana en ple directe. “Disculpeu-me un moment. Perdona Carolina”, tallava la reportera. “Hi ha un company que és d'una altra cadena, li prego que surti del pla perquè jo això no ho he vist a la meva vida”, assenyalava disgustada. D'aquesta manera li donava un toc d'atenció al rival.

Captura del plató de TardeAR amb un retrobament de Cròniques Marcianes amb Xavier Sardà, Paz Padilla, Boris Izaguirre, Carlos Latre i Frank Blanco amb Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana, molesta amb Sonsoles Ónega | Mediaset

Ana Rosa Quintana s'enfronta en directe amb un reporter de Sonsoles Ónega

I, lluny de quedar-se aquí la cosa, Quintaba compartia públicament el motiu del seu disgust amb l'audiència. “Estem entrevistant unes persones, si es vol fer famós està bé”, sentenciava. “Però em sembla que hi ha determinades actituds i determinades pràctiques, que jo no ho he vist en tots els anys de la meva carrera”, es lamentava.

Sens dubte, un autèntic dard enverinat per a Sonsoles Ónega. “No tot s'hi val companys, no tot s'hi val”, manifestava completament indignada. De moment, no hi ha hagut resposta per part de Sonsoles Ónega.

Captura d'un tuit on exposen la mentida d'Ana Rosa Quintana
Un tweet exposa la veritat sobre l'enfrontament entre Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega | Redes sociales, @casasola_89

Tot i això, hi ha qui assegura que això pot tractar-se d'una estratègia de Quintana. Així, han destapat la mentida que hi hauria al darrere.

A les xarxes socials, un compte assegura que la situació no s'ha produït segons han volgut mostrar a TardeAR. “Ana Rosa Quintana hauria de preguntar primer a la seva reportera abans de malparlar del reporter”, adverteixen.

“Expliquem la veritat. Abans de la connexió, els dos reporters pacten que la d'AR entrevistaria tres dels testimonis i el de Sonsoles només una. Ja n'hi ha prou de MENTIR!”, han compartit. Així, molts es pregunten ara quina és la veritat.

Captura de Sonsoles Ónega aixecant el dit a Y ahora Sonsoles d'Antena 3
Sonsoles Ónega, qüestionada per l'actitud d'un dels reporters | Atresmedia

Curiosament, fa tot just un mes la presentadora de TardeAR actuava a la inversa, ja que no dubtava a donar la cara per Susanna Griso.

Just quan un entrevistat es referia tant a ella com a la seva companya d'Antena 3 de manera despectiva.

“Això és morbositat d'Ana Rosa Quintana i la pu*a Griso”, deixava anar sense controlar les seves paraules. I aquell moment Quintana el tallava en sec.

“A mi que em diguis manipuladora m'és igual. Però crec que has de demanar perdó a la meva companya Susanna Griso perquè l'has insultat greument”, sentenciava.