Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Àngel Crist somrient amb una cinta vermella al front i una samarreta militar al costat d'Ana Herminia somrient amb una cinta vermella al cap, Finito de Córdoba amb rostre neutre i vestit negre i un cor trencat amb interrogants

L'última hora sobre Ana Herminia que Finito de Córdoba no ha pogut evitar

Ana Herminia i Ángel Cristo comencen amb els preparatius del casament, cosa que Finito de Córdoba no ha pogut evitar

Ana Herminia i Ángel Cristo fan un pas més en la seva relació i ja estarien fins i tot planejant passar per l'altar, segons informen diversos mitjans.

La parella sembla estar més unida i presumeixen d'haver sortit enfortits de la seva experiència amb Supervivientes.

Sobretot, després que sortís a lluir informació sobre el seu passat com aquella que afecta directament Arantxa del Sol i Finito de Córdoba.

Ángel Cristo parlant amb una cinta vermella al front, una samarreta militar i un pal a la mà al costat d'Ana Herminia somrient amb una cinta vermella al cap i una jaqueta negra
Ana Herminia i Ángel Cristo planegen casar-se aviat | Europa Press

Recordem que Ana Herminia explicava públicament que hi va haver cert tonteig entre ella i el torero fa un temps.

Alguna cosa, que sabien explotar des del reality, ja que la bomba no trigava a explotar també a Hondures. Encara més, Àngel Cristo li hauria fet certes insinuacions a Arantxa del Sol sobre el seu matrimoni i van acabar arribant a les mans.

Així, tal com revelava Ana Herminia, sembla que el seu amb Finito va ser simplement un breu ximple. "Em veu, era una nena preciosa i per descomptat torero per fi", explicava respecte a com es va anar forjant aquest 'romance'.

La tensa relació entre Ana Herminia i Finito de Córdoba

No obstant això, sembla que la cosa va canviar en el moment en què Ana Herminia li confessava a Finito de Córdoba que mai no havia mantingut relacions amb cap home.

"Quan ell vol entrar a matar li dic 'sóc verge' i l'altre 'espantà' que no em responia ni res i aquí va quedar", destapava.

Tot i això, tots dos podrien haver mantingut una amistat al llarg dels anys. I fins i tot abans d'entrar a Supervivientes haurien entrat en contacte amb Finito i Arantxa del Sol per garantir-se el seu suport mutu durant el reality.

El que no esperaven és Hondures acabés trencant per sempre la seva relació, ja que les dues parelles acabaven molt malament. Encara més, Arantxa del Sol ha estat vetada al plató arran de la seva confessió sobre l'agressió a Ángel Cristo.

Captura del vídeo d'Ana Herminia i Finito de Córdoba
Ana Herminia i Finito de Córdoba van tenir un romanç en el passat | Telecinco

Mentre que, per la seva banda, tant el fill de Bárbara Rey i la seva parella Ana Herminia continuen endavant molt feliços i decidits a contraure matrimoni aviat.

De fet, ja anem coneixent certs detalls sobre això. Per exemple, els qui són els convidats, entre els quals es trobaria Chelo García Cortés que avui mateix ha confirmat que es nega a anar-hi.

Tot i que ja es van donar el 'sí vull' en un romàntic casament a Hondures, tots dos continuen decidits a casar-se de manera legal i civilment.

"En aquests moments la parella es troba preparant un casament legal civil", confirmava Marisa Martín Blázquez. "És una intenció i es convertirà en un fet no trigant gaire".