Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Víctor Sandoval amb Marta Riesco a 'Ni que fuéramos'

El comentari masclista de Marta Riesco que ha enfadat a Víctor Sandoval: 'Lerda'

Marta Riesco ha aconseguit enfadar Víctor Sandoval per un comentari que ha fet sobre Olga Moreno

Marta Riesco ha fet un comentari sobre Olga Moreno que ha aconseguit enfadar a Víctor Sandoval. I és que a la seva entrevista, Riesco no dubta a comparar-se obertament amb l'exdona d'Antonio David.

"Jo era un caramelet", comenta Riesco, que no entén per què la família d'Antonio David no l'acceptava. "Una noia jove, sense cap problema, periodista, intel·ligent. No entenc per què no volien que estigués amb mi", ha comentat sobre això.

Captura de Víctor Sandoval furiós a 'Ni que fuéramos'
Víctor Sandoval explota contra Marta Riesco en ple directe | Canal Quickie, TEN TV

I aquí no dubta a comparar-se amb Olga, de la qual ha fet un comentari una mica masclista. "Després em comparo amb l'altra persona i no hi tenim res a veure", assegura ella.

"Diferents caràcters i maneres de veure la vida. Ella fa el menjar, frega, cuida els nens... no té unes inquietuds laborals ni professionals", ha disparat contra Olga Moreno. "Li agrada estar a casa, baixar amb les amigues a fer una passejada... i jo sóc, doncs tot al contrari", assegura.

"Soc una persona a qui no li agrada que un home dirigeixi res a la meva vida, que no se fregir ni un ou. I ho dic amb orgull", ha manifestat Riesco. "Sé cantar i ballar, però no sé fregir un ou. Cadascú té el que és seu".

Marta Riesco fa un comentari que enfada Víctor Sandoval

"Van sortir d'això i van passar a una persona que no sabia ni agafar un pal de fregar. Què fem?", ha assenyalat Marta Riesco molt orgullosa a la seva entrevista i gairebé entre rialles. "Ara m'ajuden a agafar el pal de fregar, però és que no se'm dóna bé".

I, després de veure les imatges, Víctor Sandoval ha explotat: "¡Quina vergonya!", ha dit. "Què passa? Que si tu estudies, no et pots fer el menjar? Fer un ou?"

"Tu vius entre la merda?", li ha increpat. "Et menja la merda a casa teva?" I Sandoval ha explicat que s'havia sentit molt ofès. "M'ha ofès, perquè els que estem tot el dia a casa, cuidant casa nostra, també estudiem".

"Tenim la professió que sabem com agafar un pal de fregar, però tu ets 'lerda'", ha carregat contra Riesco.

Captura de Marta Riesco a 'Ni que fuéramos'
Marta Riesco fa un comentari força masclista | Canal Quickie, TEN TV

De fet, fins i tot David Valldeperas s'ha vist obligat a cridar-li l'atenció per la sortida de to.

"Està menyspreant una dona de casa seva. La lectura és un clar menyspreu a Olga", ha sentenciat Víctor Sandoval.

I és que sembla que Riesco considera que Olga Moreno era més manipulable que ella.

"Et faré una pregunta", ha assenyalat llavors María Patiño. "Quins estudis tenia Antonio David perquè poguessis admirar-lo?" Així, sens dubte, aquest comentari de Marta Riesco segurament portarà molta cua.