Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Chelo García-Cortés amb Malbert al nou 'Sálvame'

Qui és Malbert, el nou de 'Sálvame' que ha desemmascarat a Chelo García-Cortés

Malbert s'ha incorporat a 'Sálvame' i pensa que Chelo García-Cortés ha traït a Sofía Cristo

L'arribada de Malbert com a nou col·laborador a Ni que fuéramos ha sacsejat el programa amb el seu estil directe i sense filtres. Conegut pel seu podcast Querido Hater, Malbert ha guanyat popularitat per les seves entrevistes incisives i la seva capacitat per desentranyar secrets i controvèrsies. La seva última revelació ha posat a l'ull de l'huracà Chelo García-Cortés, una veterana col·laboradora del programa.

Malbert, qui el seu vertader nom és desconegut per a molts, s'ha consolidat com una figura emergent en el panorama mediàtic espanyol. Es va donar a conèixer a través de les xarxes, on el seu estil i la seva capacitat per connectar amb el públic li han generat molt de poder.

Imatge de Chelo García-Cortés parlant amb Malbert
Enfrontament entre Malbert i Chelo García-Cortés | Canal Quickie

El seu podcast, Querido Hater, ha esdevingut un espai on les figures públiques se sotmeten a entrevistes sense concessions.

Nascut a Catalunya, Malbert va començar la seva carrera com a creador de contingut a YouTube i altres plataformes digitals. El seu enfocament crític i humorístic, dirigit sovint cap a figures públiques i celebritats, li va permetre destacar ràpidament. Amb el temps, el seu contingut va evolucionar cap a un format més estructurat amb el llançament de Querido Hater, on ha entrevistat molts famosos.

La fama de Malbert

L'habilitat de Malbert per fer preguntes incòmodes i la disposició per abordar temes tabú l'han convertit en una figura polaritzadora, però innegablement influent. La seva incorporació a Ni que fuéramos representa una evolució natural a la seva carrera, portant-ho de les plataformes digitals a la televisió tradicional.

El recent enfrontament entre Malbert i Chelo García-Cortés ha captat l'atenció dels espectadors del nou Sálvame. Tot va començar quan Malbert va entrevistar a Sofía Cristo, una amiga propera de Chelo, al seu podcast. Durant l'entrevista, va sorgir una revelació inesperada: Chelo havia traït la confiança de Sofía en compartir detalls privats d'un sopar que anaven a tenir juntes, comprometent-se a explicar aquests detalls a Ni que fuéramos.

Plànol curt de Malbert amb rostre somrient assegut al plató de 'Ni que fuéramos Shhh' el 6 de juny de 2024
Malbert ha aterrat a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

Sofía Cristo va expressar el seu descontentament i sensació de traïció durant l'entrevista, cosa que va portar Malbert a concloure que Chelo havia actuat de manera inapropiada. Aquesta revelació va ser portada a Ni que fuéramos, on Malbert, ara com a col·laborador del programa, va confrontar directament a Chelo.

El problema de Chelo García-Cortés

La confrontació a Sálvame entre Malbert i Chelo García-Cortés va ser intensa. Malbert, fidel al seu estil directe, no va dubtar a plantejar les acusacions de traïció davant de Chelo. Aquest enfrontament no només va revelar tensions internes entre els col·laboradors, també va subratllar la determinació de Malbert per mantenir el seu enfocament sense concessions.

Captura Chelo García Cortés a 'Ni que anéssim'
Chelo García-Cortés està molt molesta | Canal Quickie

Chelo García-Cortés, sorpresa per les acusacions, va defensar la seva posició, argumentant que no havia tingut la intenció de trair a Sofía Cristo i que tot havia estat un malentès. Tot i això, l'impacte de les revelacions de Malbert ja havia deixat una marca indeleble a la narrativa del programa.