Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Lídia Torrent de 'First Dates' amb rostre seriós i, al costat, un emoji de sorpresa

Lidia Torrent, de ‘First Dates’, revela per fi el seu problema mèdic: ‘És increïble’

Lidia Torrent, presentadora de ‘First Dates’, ha acudit a urgències a causa d'un fort dolor a l'esquena

Lidia Torrent, coneguda pel seu treball a First Dates, ha revelat recentment el seu problema mèdic. Després de set anys formant part de l'equip de Cuatro, Lidia va abandonar el programa poc després de convertir-se en mare. La seva filla, nascuda el 17 d'octubre del 2022, ha portat molta felicitat a la seva vida, però també una sèrie de contratemps, com el seu darrer problema de salut.

Lidia Torrent ha compartit que pateix de lumbàlgia, una afecció que afecta la columna vertebral i li provoca dolors a la part baixa de l'esquena. Aquest dolor pot durar des d'uns dies fins a diverses setmanes, i ha deixat la Lidia fora de joc diverses vegades.

Imatge de Lidia Torrent i Jaime Astrain
Lidia Torrent no va poder localitzar la seva parella | Europa Press

La lumbàlgia de la Lidia ha estat tan intensa que l'ha obligat a anar a urgències. En un moment de desesperació, la Lidia va haver de portar la seva filla amb ella perquè no tenia ningú que la pogués ajudar en aquell moment.

El delicat moment de la Lidia Torrent

Lidia Torrent va compartir la seva experiència a les xarxes socials, confessant com ha estat de difícil manejar aquesta situació. “Acabo de tornar d'urgències perquè aquest matí m'he quedat literalment plegada a casa. No em podia moure i només podia plorar de dolor. He hagut d'anar amb la meva petita perquè no tenia ningú que em pogués ajudar. És lumbàlgia. Punxada i medicació dia i nit i paciència”, va escriure.

Fotografia de Carlos Sobera als enregistraments de First Dates Hotel: Lidia Torrent, Adrián Pedraja, Arianna Aragó, Rocío de Porres i Sergio López
Lidia Torrent és coneguda per 'First Dates' | Mediaset

A més, la Lidia va expressar la seva sorpresa i gratitud cap a la seva filla, l'Elsa, que va mostrar una maduresa i sensibilitat sorprenents per a la seva edat. “És increïble com és d'intuïtiva i sensitiva l'Elsa. M'ha hagut d'acompanyar l'hospital i, tan moguda com és, ha estat damunt meu, quieta i tranquil·la”, va relatar.

“Li he explicat que «la mama té pupa a l'esquena» i s'ha portat increïble. Part de les llàgrimes que se m'han saltat eren per com em sentia d'agraïda per tenir un nadó tan especial”, va afegir emocionada.

Lidia Torrent se sincera

La lumbàlgia ha estat un desafiament diari per la Lidia Torrent. Encara que va demanar ajuda, era conscient que ningú podia estar al seu costat en aquell moment, cosa que la va obligar a acceptar les seves circumstàncies i confiar en què la seva petita Elsa entendria la situació. I la comprensió i el comportament d'Elsa van superar qualsevol expectativa.

Fotomuntatge Elsa Anka (Esquerra) amb un mono rosa i Lidia Torrent (dreta) ambun mono negre
Lidia Torrent compta amb el suport de la seva mare | Europa Press

Tot i el contratemps de salut, Lidia Torrent continua enfrontant la seva condició amb valentia i optimisme. L'experiència de bregar amb la lumbàlgia ha estat un recordatori de la importància del suport familiar en moments d'adversitat.

L'impacte que ha generat la notícia

La revelació de Lidia Torrent sobre el seu problema mèdic ha fet que els seus seguidors li mostrin suport. La seva història és un exemple de com les dificultats de salut poden afectar la vida quotidiana, però també com la fortalesa interna i l'amor dels familiars poden ser una gran font de suport.

Lidia continua sent una figura pública admirada, no només pel seu talent i carisma a la televisió, sinó també per la seva honestedat i transparència en compartir els desafiaments personals que enfronta.