Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto de Miguel Urdangarin en primer pla mirant a càmera i foto d'Iñaki Urdangarin enrere amb un fons de monedes

La romàntica 'herència' que Miguel Urdangarin ha rebut en vida d'Iñaki Urdangarin

Miguel Urdangarin rep un cridaner 'legat' amorós que li ha deixat Iñaki Urdangarin

Miguel Urdangarin està d'actualitat perquè recentment ha decidit mudar-se a Madrid. Concretament, a la Zarzuela, on es retrobarà amb la seva germana Irene, que s'hi va instal·lar després de tornar de Cambodja.

Fins ara, el petit dels Urdangarin ha estat vivint a Londres, estudiant el darrer curs de Ciències del Mar. Sempre ha deixat clar que li agraden les iniciatives benèfiques relacionades amb els oceans. De fet, ja ha participat en alguna que altra.

Primer pla de Miguel Urdangarin amb rostre neutre pels carrers de Vitòria
La semblant vida amorosa de Miguel Urdangarin amb el seu pare | Europa Press

La realitat és que Miguel sempre ha estat una persona molt discreta pel que fa a la seva vida i sempre aliè a les polèmiques. Tot i això, ja en té 21 i el fet de mudar-se a la Zarzuela pot posar-lo en focus mediàtic.

Miguel Urdangarin i la seva vida amorosa: el 'legat' d'Iñaki

És ben sabut que l'exduc de Palma sempre ha tingut molt d'èxit amb les dones. Al llarg de la seva vida se'l coneixen diverses xicotes. Tot i això, se sap que ha estat amb moltes altres sense arribar a ser res seriós.

Doncs una situació molt semblant és la que està vivint el seu fill Miguel. A la seva edat ja està donant molt de què parlar en relació amb la seva vida amorosa. De fet, se l'ha vist amb diferents noies en un període de temps curt.

Sembla que Iñaki Urdangarin li ha deixat aquesta 'herència' com a trencacors. Una fama que ja coneixen bé la gent del seu entorn. Tant és així, que ja el tenen per tot un faldiller.

I és que les dones de la seva edat consideren que ho té tot. És un noi guapo, educat, esportista, amb estil, amb personalitat i és un bon estudiant. Per tot això, les noies el consideren un gran partit.

La realitat és que fa temps que Miguel destaca molt per la seva aparença. No es pot negar que és un noi maco i amb estil. De fet, ja l'hem vist alguna vegada marcant tendència, amb un estil atrevit alhora que elegant.

Foto lateral de Miguel Urdangarin mirant de front en pla mig curt utilitzant un vestit i amb cara seriosa
L'encant de Miguel Urdangarin: el llegat del pare | Europa Press

A més, també podem destacar que està molt en forma, atès que és un gran esportista. Algunes de les seves grans aficions, com no podia ser altrament, tenen a veure amb el mar. Se li ha vist fer vela i surf en algunes ocasions.

Una cosa que coneix bé el seu entorn proper és que Miguel Urdangarin és una persona molt madura per a la seva poca edat. De fet, no ha deixat de demostrar que té les coses clares. Tant que, en aquest moment, considera que no li convé una relació estable.

Cal destacar que només té 21 anys, per la qual cosa li queda tota la vida al davant. Motiu pel qual prefereix anar de flor a flor, ja que no vol lligar-se a res tan aviat.

El motiu principal pel qual ha decidit prendre aquest estil de vida és perquè es vol centrar únicament en si mateix. Creu que en aquest moment de la seva vida ha de donar prioritat als estudis, a la família i a les seves aficions. En el moment oportú, ja pensarà a formar una família.