Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'actriu Isabel Ordaz

Isabel Ordaz, de 'La que se avecina', dóna una notícia preocupant sobre la seva salut

Isabel Ordaz de 'La que s'acosta' ha donat una preocupant notícia sobre la seva salut que ha sorprès molts

Isabel Ordaz, coneguda actriu de La que se avecina, ha donat una notícia preocupant sobre la seva salut que ningú esperava. I és que, segons ha compartit públicament, li van diagnosticar càncer fa uns quants anys.

Alguna cosa, que no havia volgut compartir fins ara i que ha portat amb la màxima discreció. En concret, Ordaz va patir un càncer de còlon, encara que no és l'única a la sèrie que s'ha vist afectada per aquesta terrible malaltia.

Recordem que Cristina Medina va anunciar el 2021 que pateix càncer de mama, encara que Isabel Ordaz no havia gosat trencar el seu silenci fins ara.

Imatge d'Isabel Ordaz atenent els mitjans
Isabel Ordaz confessa que ha patit càncer | GTRES

De fet, va ser arran d'aquest dur diagnòstic quan Ordaz va començar a escriure el seu llibre, que acaba de llançar al mercat: La vida en otra parte.

És en aquesta esquinçadora novel·la, on Isabel parla de la seva malaltia sense embuts i qualifica el càncer com aquestes "sis lletres canalles i un accent".

"A poc a poc, jo em vaig veure segrestada, aclaparada per aquesta malaltia. Per no ser anul·lada del tot necessitava el meu propi relat, convertir-ho tot en una narració", s'ha sincerat sobre això en una entrevista per a Vanitatis.

Isabel Ordaz confessa que ha patit càncer

L'actriu assegura que "un diagnòstic d'aquestes característiques fa que tot es desfaci al teu voltant. Només hi ha una fletxa que assenyala el departament d'oncologia".

D'aquesta manera, ella mateixa admet que s'ho va passar realment malament i que sentia la necessitat de crear una realitat paral·lela a què escapar.

"El càncer sol deixar-te, en el millor dels casos, uns quants anys entretinguda, confusa, anorreada", sosté.

En sentir la mateixa mort tan a prop, Isabel confessa que va haver d'armar-se de valor, ja que era una lluita que havia de lliurar en solitari.

Captura d'Isabel Ordaz i José Luis Gil a 'La que se avecina'
Isabel Ordaz, coneguda pel seu paper a 'La que se avecina' | Telecinco

"Era jo la que estava en aquest túnel, amb la possibilitat real de morir-me, amb una malaltia que té una mica d'estigma, força dolor i una teràpia molt dolorosa", reconeix.

A més, també va haver de fer front a una complicada operació que, sortosament, va sortir bé. Una etapa en què també es va veure molt necessitada del suport dels seus éssers estimats, que mai no l'han deixat anar de la mà.

"Et quedes en no res, ple de fragilitat. Comences a ser una persona molt dependent de l'afecte dels amics, de la cura de la gent", relata. També "de l'amabilitat dels infermers o de les infermeres i fins i tot dels mateixos especialistes".

I, malgrat que ja han passat diversos anys i que ho té tot ja prou assumit, això no impedeix que encara senti por davant d'una possible recaiguda.

Foto de diversos actors que han format part de l'elenc de la sèrie 'Aquí no hay quien viva'
Isabel Ordaz a 'Aquí no hay quien viva' | Atresmedia

Encara més, continua veient el seu “futur comença inestable i incert”. "Tot s'altera, tot adquireix una altra dimensió. Et quedes com a perplexa. Ni tan sols podia plorar", ha confessat.

L'actriu, molt estimada pel públic, ha sabut guanyar-se els espectadors amb papers tan memorables com el de 'La Herbes' a Aquí no hay quien viva. I també la seva posterior aparició a La que se avecina.