Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb Julián Muñoz amb una imatge seva entrant a l'hospital

Julián Muñoz, ingressat de nou: on és Mayte Zaldívar i quin és el seu estat

Julián Muñoz ha hagut de tornar a ingressar a l'hospital aquesta mateixa tarda i ha fet saltar totes les alarmes

L'estat de Julián Muñoz ens torna a tenir en suspens després que hagi ingressat aquesta mateixa tarda a l'hospital. Tal com informaven en exclusiva des de TardeAR, l'exalcalde de Marbella ha entrat pel seu propi peu i ho feia acompanyat de la seva filla Elia.

Caminant amb certa dificultat, força seriós i capcot, Julián entrava a l'hospital sense l'ajuda del bastó que habitualment l'acompanya.

Però, on és Mayte Zaldívar? L'actual dona de Julián Muñoz, amb qui decidia tornar a casar-se fa poc, no se s'ha deixat veure en cap moment.

Captura de Julián Muñoz durant el seu ingrés a l'hospital
Preocupació per l'estat de Julián Muñoz davant del seu ingrés a l'hospital | Telecinco

Un casament que, segons afirmen fonts properes, s'hauria celebrat amb la intenció que Zaldívar i les seves filles quedessin molt ben protegides.

“Julián no parava de dir que era una pena que després de tants anys la pensió es perdés”, asseguren. Una unió que, fins i tot, el suposat novio de Mayte Zaldívar, hauria aprovat.

Cal destacar que aquesta visita a l'hospital es pugui tractar d'una cosa rutinària, per sotmetre's a alguna prova. Tot i això, cada nou detall que ens arriba sobre la salut de l'exalcalde de Marbella resulta d'allò més preocupant.

Captura de Julián Muñoz parlant amb els reporters
La salut de Julián Muñoz, molt delicada | Telecinco

Julián Muñoz torna a ingressar a l'hospital

Sobretot, perquè el mateix Julián Muñoz confirmava que estava força malament. “M'estic morint i tinc un càncer terminal”, deia als reporters. I ara que l'hem vist tornar a entrar a l'Hospital Internacional de Marbella, tots els ulls estan posats en ell.

Un ingrés que, segons el que hem pogut veure, pot ser força llarg. A les imatges emeses pel programa, Elia carrega una motxilla amb objectes, cosa que indica que segurament Muñoz passarà la nit allà.

Encara que el que és realment cridaner és l'absència de Mayte Zaldívar que, en cas de tractar-se d'una situació greu o d'un empitjorament a l'estat de Julián, també hi hauria estat present.

Captura de Julián Muñoz entrant a l'hospital acompanyat per la filla Elia
Julián Muñoz ingressa a l'hospital acompanyat per la filla Elia | Telecinco

És aquest un indici de què Julián no està tan greu com es podria pensar? Lamentablement, i encara que des de TardeAR han intentat posar-se en contacte amb Julián Muñoz, ell s'ha negat a respondre qualsevol pregunta pel que fa al seu estat de salut.

Imatges que xoquen precisament amb la millora que havíem vist a Muñoz aquestes darreres setmanes. Molt recuperat i somrient, veure'l així havia suposat una gran alegria per a tothom. Però això ha durat molt poc.

Pel que sembla, i segons ha explicat Miguel Ángel Nicolás, la família fa dies que està força preocupada, de manera que ha estat instada a anar a l'hospital. “La malaltia ha entrat en una fase que podria ser definitiva”, ha compartit Luis Pliego sobre això.