Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez

Les audiències demostren a 'Sálvame' que ja no hi ha volta de full

Les audiències d'ahir, novament, no van ser bones

Les audiències d'ahir, una vegada més, deixen en evidència 'Sálvame' que no troba l'estratègia per remuntar a les tardes setmanals. Però això no passa només amb el programa presentat per Jorge Javier Vázquez, sinó amb molts altres formats que s'estan veient sobrepassats per Antena 3.

La Sexta també li està fent competència en termes d'audiències a la franja dels matins amb 'Aruser@s' en comparació amb 'El programa de Ana Rosa'. Doncs abans, la presentadora tenia dominada les franges dels matins, però ara des de fa temps, Alfonso Arús se li imposa.

A les audiències d'ahir, aquest programa de La Sexta va assolir un 17,6%, dos punts més del que va registrar Ana Rosa que es va quedar en un 15,7%.

Les audiències d'ahir envien un missatge complicat a 'Sálvame'

'Sálvame', ara, competeix en horari directe amb dues sèries d'Antena 3. Concretament, la versió 'Limón' ho fa amb 'Amar es para siempre' i 'Sálvame Naranja' amb 'Pecado Original'. Però és que ni tenint de competència dues sèries de sobretaula de tarda, el programa de Telecincoés capaç de remuntar.

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Borja Prado
Jorge Javier és conscient que les audiències de 'Sálvame' no remunten i que això pot significar que el programa estigui en perill | CatalunyaDiari

Així doncs, ahir, les dues versions de 'Sálvame' van assolir un 11,3% i un 12,3%, el taronja. Tot i això, les sèries van superar aquestes audiències, la primera amb un 12,2% i 'Pecado Original' amb un 16,1%.

Així mateix, s'ha de parlar poc de com continua la tarda a Antena 3 i com ho fa a Telecinco. Doncs després de les sèries, de 19.00 a 20.00 del vespre, s'emet 'Y ahora Sonsoles' que està registrant bones marques. Ahir, per exemple, va fer un 14,6% d'audiència davant del 9,6% que va fer '25 Palabras' amb Christian Gálvez al comandament.

I, per descomptat, aquestes audiències van continuar pujant per veure la penúltima final entre Orestes i Rafa Castaño. Així, ahir van aconseguir arribar a un 28,2% de quota i s'espera que avui la superin, puix que ja han anunciat que avui seria la final, on un dels dos concursants s'emportarà més de dos milions de pot acumulat.

Per tant, 'Pasapalabra' va aconseguir la seva millor segona marca de la història a Antena 3, ja que la primera va pujar a un 30% i va ser registrada a l'últim pot. Encara que molt fa pensar que aquesta primera marca també sigui superada avui en audiències, ja que hi ha màxima expectació entre els espectadors que no es volen perdre aquest moment.

A més a més, hi ha rumors per Twitter que asseguren que el guanyador serà Orestes. Així ho ha confirmat una usuària després d'afirmar que un amic seu va estar entre el públic el dia de la gravació.

Les audiències avui s'esperen apoteòsiques amb la final de 'Pasapalabra'

Al principi es va dir que s'havia filtrat sense voler que aquesta setmana se n'anés a emetre la final entre Orestes i Rafa Castaño. Tot i això, molts espectadors opinen que s'ha degut a una estratègia d'Antena 3 per aconseguir més audiència.

Muntatge de Roberto Leal, Orestes i Rafa
Avui, un dels dos, s'emportarà el pot més alt de la història de 'Pasapalabra' i s'espera que les audiències siguin apoteòsiques | Catalunya Diari

Un tema que no li ha anat gens malament, ja que des de dilluns que es va saber que s'emetria aquesta setmana, les audiències no han parat de millorar al programa de Roberto Leal. Tant n'és l'expectació perquè avui es bati els rècords d'audiències, les quals es troben en poc més d'un 30% de quota de pantalla.